12.07.2023
Ludmila Adamciuc - invinovatita de sindromul fetitei sale: „Eu am o repulsie fata de aceste persoane care...” - FOTO

Ludmila Adamciuc este una din cele mai cunoscute bloggerite din Moldova care impartaseste in mediul online experienta sa de mama a unei fetite pe nume Beatrice care are Sindromul Down.

De curand, Ludmila, a primit un mesaj de la o urmaritoare. Aceasta spunea ca: „Eu am o repulsie fata de aceste persoane care se nasc inutile pentru toti si apoi este obligata societatea sa ii sustina financiar pana mor”.

Urmaritoarea nu s-a limitat doar la un mesaj, astfel aceasta a mai adaugat:„Desi cauti sa razi copila este bolanava si este incurabil. Tu esti vinovata, deoarece nu ai facut testele necesare”.

La care, pe pagina sa de Instagram, Ludmila a publicat un mesaj ca raspuns femeii:„Vinovata”.

Doina Sulac isi sarbatoreste ziua de nastere! Afla cati ani implineste artista, dar si ce felicitari a primit din partea colegilor si fanilor

Ludmila Adamciuc este cunoscuta in mediul online datorita eforturilor pe care le depune pentru a familiariza publicul care o urmareste despre copiii cu Sindromul Down, din care face parte si fetita acesteia de trei ani, Beatrice, cunoscuta ca si #prietenamea.

Ce s-a aflat despre relatia dintre Ricky Martin si Jwan Yosef, dupa anuntul divortului: „In cea mai mare parte a casniciei lor”

Articole din aceeasi categorie