12.07.2023
Nu si-a putut stapani lacrimile! Nicolle Trifan, momente de cumpana: „Nu e totul roz cum se vede pe social media” - FOTO

Este una dintre cele mai frumoase si atragatoare bloggerite din Moldova. Chiar si asa, acest lucru nu o scuteste de probleme si lacrimi.

Recent, pe pagina ei de Instagram, Nicolle Trifan a venit cu un mesaj care i-a ingrijorat pe internauti.

Cu lacrumi in ochi, antrenoarea de fitness a scris: „Nu postez asta pentru ca vreau sa-mi arat vulnerabilitatea. Nu vreau sa fiu compatimita. Vreau doar sa stiti ca nu e tot roz cum se vede pe social media. Nu idealizati viata cuiva. Nu-i cunoasteti traumele si luptele interioare cu care se confrunta cand ramane cu el insusi. De negativitate si vibe-uri proaste este plin internetul, dar daca nu ne-am eschiva sa aratam toate partile monedei, cel putin din cand in cand, n-am mai trait cu sentimentul ca trecem singuri prin asta”.

Trifan a recunoscut ca ceea ce o face sa treaca mai usor prin episoadele de breckdown sunt atrenamentele al sala de forta, dar si muzica.

Cu tunsoare de tip pixie si sprancene decolorate! Irina Rimes, schimbare radicala de look - FOTO/VIDEO

 „Un alt episod de breakdown. Daca ne-am pune mai putine intrebari, am fi mai fericiti. Ce nu-mi ajunge nici eu nu stiu. Tot incerc sa caut raspunsuri. Dar pana le gasesc, muzica in casti si imi incep terapia mea - sportul”, a spus bloggerita.

Nicolle Trifan este cunoscuta in mediul online pentru modul de viata activ pe care il duce si corpul bine lucrat la sala. Aceasta se bucura de un numar mare de urmaritori pe Instagram si anume 141 de mii.

Ludmila Adamciuc - invinovatita de sindromul fetitei sale: „Eu am o repulsie fata de aceste persoane care...” - FOTO

Articole din aceeasi categorie