14.11.2023
Valerie Lungu, totul despre logodna. Influencerita este mai indragostita ca niciodata si are planuri mari pentru viitor

Valerie Lungu si Alex Gilca traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Influencerita a facut o serie de dezvaluiri in legatura cu partenerul sau de viata.

Fara doar si poate, Valerie Lungu se numara printre cele mai cunoscute si apreciate influencerite din tara noastra. Vedeta a reusit sa isi construiasca o cariera de succes in mediul online, acolo unde se bucura de o comunitate extrem de unita.

De-a lungul timpului, a reusit sa adune de partea sa o multime de fani, care ii sunt alaturi la fiecare pas si o apreciaza pentru munca depusa.
Mai mult decat atat, se pare ca nu doar pe plan profesional lucrurile ii merg ca pe roate, ci si pe plan personal. Vedeta si-a gasit linistea si fericirea in bratele iubitului sau, Alex Gilca. Influencerita si cunoscutul model formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri de la noi si se pare ca sunt mai fericiti ca oricand.

Valerie Lungu, mai indragostita ca niciodata

Valerie Lungu bifeaza reusita atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. Asta pentru ca atat proiectele sale din mediul online, cat si relatia cu modelul, Alex Gilca, merg foarte bine. Mai mult decat atat, cei doi se sustin atat in viata de zi cu zi, cat si in cariera, asta pentru ca amandoi sunt creatori de continut si iubesc ceea ce fac.

Dat fiind faptul ca mai este putin pana la finalul anului, influencerita marturiseste ca poate respira usurata, mai ales ca 2023 a fost unul dintre cei mai frumosi ani din viata sa si asta pentru ca a cunoscut succesul pe toate planurile.

„Anul 2023 chiar este unul frumos pentru mine, pentru ca am gasit un om cu care impartasesc aceleasi lucruri. Este omul care ma sustine si intelege si nu ma critica sau nu rade de jobul meu. M-a gasit el. Mi-a propus sa colaboram, si de atunci a inceput povestea noastra de dragoste. Tot ce pot spune este ca a avut rabdarea necesara si a luptat pentru mine.

Look de milioane! Misha Miller a imbracat o rochie senzationala, mulata pe corp, de ziua ei de nastere - FOTO

Chiar daca eu l-am refuzat de nenumarate ori, el mi-a oferit iubire si a fost acolo langa mine, in timp ce eu nu eram pregatita moral si spiritual pentru o relatie. S untem un cuplu fericit si sper la cat mai multi ani impreuna.”, a marturisit Valerie Lungu pentru Viva.ro.

Valerie Lungu, totul despre cererea in casatorie

Valerie Lungu si Alex Gilca traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Fanii ii adora, mai ales ca nu se feresc niciodata sa isi arate iubirea pe retelele de socializare, acolo unde sunt urmariti de o multime de oameni.

Se pare ca au planuri mari pentru viitor, iar influencerita se gandeste la cererea in casatorie, dar si la faptul ca isi doreste ca relatia lor sa functioneze in continuare si sa fie mereu la fel de fericiti ca in prezent. Mai mult decat atat, vedeta marturiseste ca nici ea si nici partenerul sau de viata nu se lasa influentati de parerile negative venite din exterior, ci doar se bucura unul de prezenta celuilalt.

Natalia Gordienko, roscata si cu parul scurt! Interpreta este de nerecunoscut in cele mai recente fotografii - FOTO

„Problemele noastre sunt cine posteaza primul si cand o sa ma ceara Alex mai repede. (zambeste) Suntem amandoi aceeasi zodie si foarte familisti, de cand ne-am cunoscut am facut totul impreuna. Sper ca asa o sa fie si peste 10 ani, stiu ca e devreme sa ma gandesc la asta, dar uneori simti cand e ceea ce trebuie. Incercam sa traim prezentul si sa nu ne lasam influentati de ce spun oamenii. Acesta e cursul vietii, sa intalnesti mai multi oameni pana ai binecuvantarea sa iti intalnesti jumatatea. Unii se intalnesc la varsta de 18 ani, se casatoresc si traiesc pana la adanci batraneti, altii isi fac cariera si se casatoresc la 30 de ani. Suntem diferiti.”, a mai spus influencerita pentru sursa mentionata anterior.

Articole din aceeasi categorie