14.11.2023
Natalia Gordienko, roscata si cu parul scurt! Interpreta este de nerecunoscut in cele mai recente fotografii - FOTO

Natalia Gordienko si-a uimit fanii cu cateva imagini care i-au fost realizate in cadrul unei sedinte foto.

Gordienko a abordat un look ceva mai neobisnuit decat de obicei. Aceasta si-a pus o peruca de culoare roscata, care i s-a potrivit de minune.

Un barbat a gasit pe o plaja un inel cu diamant, a carui valoare ajunge la 40 de mii de dolari. Ce a urmat: „Nu mi-a venit sa cred” - FOTO/VIDEO

De asemenea, Natalia a purtat si o rochie mini din paiete care ce i-a pus in valoare silueta supla. Tinuta a fost competata de o pereche de sandale, dar si accesorii masive.

„Uau! Arati uimitor cu parul rosu Natalia!”, „Uau, tu esti?”, „Ireal”, „OMG”, au fost reactiile a cativa internauti cand au vazut fotografiile.

I-ai auzit vreodata pe Igor si Andreea Cuciuc cantand manele? Cum le-a reusit sa interpreteze piesa „Toate diamantele” - VIDEO

Natalia Gordienko este interpreta si dansatoare din Republica Moldova. A participat la Concursul Muzical Eurovision 2006, impreuna cu Arsenium si la Concursul Muzical Eurovision 2021, cu piesa Sugar, unde a reusit sa se califice in finala. Aceasta are un fiu pe nume Cristian.

Articole din aceeasi categorie