14.11.2023
Look de milioane! Misha Miller a imbracat o rochie senzationala, mulata pe corp, de ziua ei de nastere - FOTO

La data de 13 noiembrie 1995, cunoscuta interpreta originara din Republica Moldova, Misha Miller a aparut pe lume, iar acum o zi, aceasta a implinit frumoasa varsta de 28 de ani.

In acest an, Miller nu a ratat ocazia si si-a sarbatorit aniversarea alaturi de cei dragi, intr-o locatie de poveste.

Claudia Iosif, detalii despre despartirea de Dorian Popa: „Totul s-a...”

Pe langa faptul ca a publicat imagini pe Instagram cu interiorul restaurantului in care a luat cina, aceasta a postat si un video cu „tortul” aniversar.

Ben Affleck si Jennifer Garner, cei mai fericiti fosti de la Hollywood! In public se ignora, in privat sunt asa de tandri - FOTO

Pentru ziua ei de nastere, interpreta a ales sa poarte o rochie maxi de culoare albastra, mulata pe corp. Totodata, in ceea ce priveste machiajul, el a fost unul minimalist, insa, cu putin accent pe ochi.

„Happy B’day to me”, in traducere din engleza: „La multi ani mie”, a scris Misha pe online, in descrierea postarii care a adunat peste 4 mii de aprecieri.

Misha Miller este o artista populara din Republica Moldova cunoscut pentru melodii precum: Un Minut, Mahala, Heroes For One Day.

Marcel si Cornelia Stefanet si-au dezvaluit cele mai mari frici: „Imi dau seama ca nu este nimic strasnic, dar...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie