29.08.2023
Ludmila Adamciuc - schimb de replici pe pagina sa de Intagram! Vezi ce mesaj a publicat bloggerita - FOTO

Ludmila Adamciuc a venit cu un mesaj emotionant pentru femeile care ii urmaresc orice cuvant sau gand pe care il publica pe social media. 

„Eu sper ca nu am suparat pe nimeni azi, cu exceptia mamei care are fetita cu sindromul down care mi-a scris un roman si ne-am tot lamurit in privat ca spre seara sa-mi zica ca ma blocheaza si nu vrea sa ma mai vada”, acesta a fost inceputul mesajului cu care a venit Ludmila Adamciuc pe pagina sa de Instagram

Bloggerita a marturisit ca nu a fost pregatita pentru a creste un copil cu sindromul down: „Eu nu am fost pregatita sa cresc un copil cu sindromul down si nici pe parcurs nu este vreo scoala de unde as cmpara un curs si totul ar deveni clar. Eu invat din mers. Eu citesc, intreb si nu ma opresc in a cauta informatii despre SD. Si eu am decis pentru mine ca voi da mai departe tot ce stiu. Asta imi este misiunea”.

Diana Ballerini - spune lucrurilor pe nume! In ce relatii a ramas femeia de afaceri cu fostul sot - FOTO

Aceasta a mai adaugat: „Si eu stiu ca tot ce scriu si povestesc aici ajunge la omul care are nevoie de asta. Iar femeile care sunt aici dor ca sa se anine de orice cuvant ori formulare. Sa ma intrebe ce studii am ca ma dau cu parerea. Promit solemn sa nu mai raspund la mesajele lor”.

Boggerita a distribuit si o amintire de acum 5 ani unde a scris un mesaj in care a folosit expresia copii sanatosi, iar acum aceasta a dezvaluit: „Acum 5 ani am folosit expresia copii sanatosi. Atunci credeam ca sindromul down e o boala”.

E fata sau baiat? Sora cea mare a lui Emilian Cretu a aflat sexul viitorului ei copil. Vezi ce petrecere deosebita a organizat Maria - VIDEO

Ludmila Adamciuc este cunoscuta in mediul online datorita eforturilor pe care le depune pentru a familiariza publicul care o urmareste despre copiii cu Sindromul Down, din care face parte si fetita acesteia de trei ani, Beatrice, cunoscuta ca si #prietenamea.

Irina Rimes a dat lovitura din nou! Interpreta a lansat piesa „Gelos”: „Te face sa simti fiecare cuvant si iti ramane in minte” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie