29.08.2023
Robert Downey Jr. si sotia lui au aniversat 18 ani de casnicie si au recreat o imagine de la nunta. Jeremy Renner: „Cele mai bune fotografii” - FOTO

Robert Downey Jr. a sarbatorit 18 ani de casnicie cu Susan Downey, motiv pentru care a marcat evenimentul printr-un mesaj postat pe retelele sociale. Evident, nu a lipsit nici o fotografie inedita.

In varsta de 57 de ani, actorul din „Iron Man” a recreat o fotografie din ziua nuntii alaturi de partenera lui. Concret, in imaginea respectiva, actorul sta aproape de sotia lui, avand ochii inchisi, in timp ce ea priveste in jos si zambeste, tinand in maini un buchet de floarea soarelui.

„18 ani, iar dragostea inca infloreste”, a scris el pe retele sociale, in dreptul imaginii ce a adunat numeroase reactii pe retelele sociale.

„Sunt cele mai bune fotografii, Robert. Va iubesc pe amandoi”, a reactionat Jeremy Renner.

„Singurul cuplu de la Hollywood care este loial!”, „Aplauze pentru acest cuplu indragostit!”, au fost alte cateva mesaje lasate de prietenii virtuali.

Robert Downey Jr. si Susan Levin s-au cunoscut in 2003, pe platoul de filmare al peliculei „Gothika”, unde satena era producatoare, iar el juca alaturi de Penelope Cruz si Halle Berry. Nu i-a fost usor actorului sa o cucereasca, mai ales ca Susan se gandea cu teama daca sa se implice sau nu intr-o legatura amoroasa care avea mici sanse de izbanda.

Irina Rimes a dat lovitura din nou! Interpreta a lansat piesa „Gelos”: „Te face sa simti fiecare cuvant si iti ramane in minte” - VIDEO

Cu toate acestea, dupa ce l-a refuzat de cateva ori, a acceptat sa iasa cu el . In noaptea in care aceasta implinea 30 de ani, Robert a cerut-o in casatorie. Nunta a avut loc in 2005, la New York.

Robert Downey Jr. a vorbit despre timpul petrecut la inchisoare

In timpul unei conversatii recente cu actorul Dax Shepard, in podcastul „Armchair Expert”, Robert Downey Jr. a vorbit despre momentele petrecute in inchisoare, in 1999, pe care le-a asemanat cu senzatia de „a fi trimis pe o planeta indepartata, de unde nu exista nicio cale de intoarcere acasa pana cand planetele nu se aliniaza".

„Pur si simplu, puteai simti raul in aer. Era ca si cum te aflai intr-un cartier foarte rau famat. Nu exista nicio oportunitate acolo, existau numai amenintari", a explicat interpretul lui Iron Man, potrivit CNN.

Colaborare neasteptata! Suzana Popescu va lansa o piesa impreuna cu Johy Davis. Primele imagini de la filmarile videoclipului - FOTO/VIDEO

In prezent, Robert se tine departe de viciile care i-au creat atatea probleme, insa recunoaste cat de profund tulburat era in acele vremuri. „O sa incerc sa-ti fac o idee. Eram la tribunal, supra-condamnat de un judecator furios si, la un moment dat, a spus ceva in latina. Am crezut ca imi face vraji". Potrivit starului, doua saptamani mai tarziu de la acel moment din instanta, era intr-un centru de primire, „unde ei decid unde mergi. A fost probabil cel mai periculos loc in care am fost vreodata in toata viata mea".

„Imi amintesc ca, la un moment dat, cand am iesit din celula sa merg la dus, eram ametit si aveam lenjeria intima cu fata in spate. Am provocat niste chicoteli puternice si batjocura din partea colegilor mei detinuti", a mai povestit actorul in podcastul lui Dax Shepard.

Timpul petrecut in inchisoare „a fost cel mai rau lucru ca mi s-a intamplat", a mai spus Downey Jr., care a recunoscut si ca a reusit sa se adapteze si sa supravietuiasca in acel mediu. „Suntem programati ca, intr-un timp scurt, sa ne adaptam la lucruri care par imposibile", a incheiat el.

Articole din aceeasi categorie