16.03.2023
Valerie Lungu - prima aparitie in public alaturi de noul iubit! Vedeta a facut declaratii exclusive - FOTO

Potrivit spynews.ro, Valerie Lungu a oferit primul interviu in exclusivitate dupa ce a fost surprinsa ca s-a sarutat cu barbatul de care spunea ca ii este doar prieten.

Valerie Lungu si-a facut prima aparitie la un eveniment alaturi de barbatul cu care a fost surprinsa in timp ce se saruta chiar daca aceasta a sustinut ca ii este doar prieten. Valerie Lungu a oferit detalii despre viata ei personala.

Lungu a marturisit in exclusivitate ca viata ei personala o priveste doar pe ea si nu a vrut sa ofere prea multe detalii despre cel care se spune ca ii este iubit. Valerie sustine ca se simte implinita din toate punctele de vedere in aceasta perioada.

„Viata mea personala ma priveste doar pe mine. Eu sunt foarte bine, muncesc, ma dezvolt si ma pregatesc de urmatoarele proiecte care vin si de-abia astept sa vorbesti despre ele. Consider ca eu am reusit deoarece mi-am dorit din toata inima si din tot sufletul si am cautat diferite metode ca sa reusesc. Am avut foarte multe colaborari mici si la inceput, iar dupa am avut colaborari mai mari. Eu am inceput pentru ca imi placea sa postez poze, sa primesc like-uri. Eu cand am inceput nu voiam sa ajung vedeta.”, a declarat Valerie Lungu, in exclusivitate, la Antena Stars.

Au fost demascati! Ce ne spun trasaturile fetei ale lui Emilian Cretu, Tany Vander, dar si alte vedete de la noi. Petru Arama: „Este intr-un oarecare fel si suparacioasa” - VIDEO

Ce lectii de viata a primit Valerie Lungu din relatiile ei

Valerie Lungu a mai vorbit recent si despre relatiile ei, dar si lectiile pe care le-a invatat de-a lungul timpului. Valerie Lungu sustine ca nu are regrete si fiecare persoana din viata ei i-a oferit o experienta.

„E frumos sa iubesti. Iubirea este tot. Tot ce ni se intampla se intampla cu un scop nu regret nimic din viata mea. Persoana aia a venit in viata mea sa ma ajute sa ajung in urmatoarea etapa, sa ma invete anumite lectii. Nu trebuie in viata ta sa regreti o relatie. Din fiecare relatie in care am iesit mi-am luat timp din viata mea si m-am gandit ce am invatat din asta. Fiecare relatia a mea m-a schimbat de la cer la pamant. Sunt alt om, vad lucrurile diferit. Le multumesc ca au venit in viata mea si m-au invatat, ca daca nu ar fi fost ei cu siguranta nu mai eram astazi aici. Noi ca femei trebuie sa schimbam rochia pana gasim rochia perfecta.”, a declarat Valerie Lungu.

Mai frumos decat originalul? Edward Sanda si-a cucerit fanii cu cover-ul piesei al Cleopatrei Stratan. Vezi cum suna melodia „Ghita” in interpretarea artistului - VIDEO

Articole din aceeasi categorie