15.03.2023
Mai frumos decat originalul? Edward Sanda si-a cucerit fanii cu cover-ul piesei al Cleopatrei Stratan. Vezi cum suna melodia „Ghita” in interpretarea artistului - VIDEO

Interpretul de peste Prut, Edward Sanda a inlocuit numele din cantec: „Ghita” cu „Cleo”. Vezi ce comentarii au lasat internautii.

Melodia „Ghita”, a fost cantata de Cleopatra Stratan la varsta de trei ani. Aceasta a facut furori pe internet in anul 2010. A avut  un succes rasunator si in alte tari precum Anglia, Taiwan, Coreea, Mexic, Spania si Japonia.

Are un nou iubit? Vezi ce a povestit interpreta Dianna Rotaru: „M-am indragostit ca o fetita de 16 ani...” - VIDEO

Sotul Cleopatrei - Edward Sanda, a facut un cover la aceasta piesa si l-a publicat pe TikTok.

Internautii au enit cu comentarii de apreciere: „Ghita cantand „Ghita" ! Super interpretarea!”/„ Nici nu se putea un „Ghita” mai frumos! Sa fiti sanatosi si fericiti!”/ „Efectiv,este foarte bine interpretat”, etc.

Noi detalii despre scandalul de pe Instagram cu Vlada Botan! Vezi ce a publicat interpreta: „Am inteles-o si eu pe ea - si ea pe mine...”

Cleopatra Stratan este o artista nascuta in Republica Moldova. Este fiica cantaretului Pavel Stratan. Primul ei album se intituleaza „La varsta de trei ani”. Aceasta detine 6 recorduri mondiale. In prezent, Cleopatra este casatorita cu cantaretul Edward Sanda, un interpret si producator muzical roman. Edward Sanda s-a alaturat echipei Famous Production in anul 2016 si a devenit in scurt timp unul dintre artistii momentului.

Articole din aceeasi categorie