21.08.2022
Valerie Lungu a lesinat in mijlocul unei strazi din Italia! Iubitul ei misterios a tras o sperietura sora cu moartea. Vezi care este starea sa acum - FOTO

Clipe de cosmar pentru cunoscuta influencerita de la noi, Valerie Lungu. Se pare ca blondinei nu-i mai priesc vacantele! Stim deja ca viata blondinei este o continua vacanta si ca isi tine fanii la curent cu tot ce se intampla in viata ei de zi cu zi. De data aceasta, le-a dat o veste proasta. A lesinat in vacanta.

Valeria Lungu, pe numele ei real, este plecata in vacanta cu actualul sau partener de viata, caruia deocamdata nu doreste sa ii dezvaluie identitatea. Blondina a marturisit ca a avut, cel mai probabil, primul ei atac de panica.

Moldoveanca Alina Creciun a fost ceruta in casatorie de Omul cu Tourette. Vezi modul special in care s-a organizat cererea, dar si reactia de milioane a TikTokeritei - FOTO

Valerie Lungu a lesinat, in vacanta

Dintr-o data, blondina a lesinat in mijlocul drumului. A tras o sperietura sora cu moartea, insa mai speriat decat ea a fost chiar actualul ei iubit, care a inceput sa sune la ambulanta si sa faca tot posibilul pentru a-si salva iubita.

Valerie Lungu a lesinat, in vacanta! Iubitul ei misterios a tras o sperietura sora cu moartea. Ce a patit blondina / FOTO
Valerie Lungu a lesinat, in vacanta! Iubitul ei misterios a tras o sperietura sora cu moartea. Ce a patit blondina / FOTO

De asemenea, influencerita le-a spus internautilor ca dintr-o data s-a trezit in mijlocul drumului, intr-o stare destul de grava, fiind inconjurata de 15 italieni care discutau fara oprire, cel mai probabil, si ei alarmati de situatia in care se afla blondina.

Mai mult decat atat, Valerie Lungu sustine ca a ajuns ambulanta la ea, intr-un final, insa, din nefericire, niciunul dintre doctori nu vorbea limba engleza.

”Azi am avut probabil, pentru prima data in viata, atac de panica! Am lesinat in mijlocul drumului. Nu asta e partea mai nasoala, partea cea mai de c@#%& a fost cand m-am trezit inconjurata de 15 italieni care vorbeau incontinuu si eu eram uda toata, pe undeva pe drum... Nu am idee cum am ajuns acolo, intr-un final a venit ambulanta si niciunul dintre doctori nu vorbeste engleza. Mi-au bagat nebunia aia in vena, de ma doare mana si acum”, a spus Valerie Lungu.

Valerie Lungu a avut probleme si cu medicii

Mai mult decat atat, blondina sustine ca in continuare are dureri la mana din cauza perfuziei care i s-a facut. De asemenea, influencerita le-a povestit fanilor ca timp de doua ore a incercat sa le explice cadrelor medicale de specialitate ca nu doreste sa mearga la spital.

”Am stat cu ei 2 ore sa le explic ca vreau sa merg la hotel si ca nu vreau sa ma interneze in spital. Oamenii credeau ca am fost batuta sau violata, ceva. Poza asta este facuta dupa doua perfuzii si patru ore de plans... Pacat ca nu mi-am luat calmante sau orice alt c@#$! care sa previna nebunia pe care tocmai am avut-o azi”, a adaugat Valerie Lungu.

Fratii Cretu si Renato Usatii, intr-o vacanta plina de adrenalina! Vezi locurile atipice vizitate in Croatia, dar si talentul lui Renato pe care nimeni nu l-ar fi banuit: „Mireasa e model, cumnatul blogger, dar eu...”

Ciudat este faptul ca Valerie Lungu parca a prevenit ce avea sa ii se intample, deoarece spune ca si-ar fi dorit sa ia calmante sau alte pastile inainte de evenimentul nefericit.

Chiar zilele trecute, mama Valeriei Lungu povestea ca isi doreste ca fiica ei sa se casatoreasca.

Articole din aceeasi categorie