18.08.2022
Fratii Cretu si Renato Usatii, intr-o vacanta plina de adrenalina! Vezi locurile atipice vizitate in Croatia, dar si talentul lui Renato pe care nimeni nu l-ar fi banuit: „Mireasa e model, cumnatul blogger, dar eu...”

Pentru ca adora sa petreaca vacantele impreuna cu sora sa Nina Cretu si Renato Usatii, Emilian nu a stat prea mult pe ganduri si a mers in Germania. Urmatoarea destinatie pe care au ales-o cei trei a fost chiar tara pacii si a naturii - Croatia. Cum se distreaza acolo, dar si cu ce isi ocupa timpul, vezi in articolul de mai jos. 

Din dorinta de a avea o vacanta plina de adrenalina , in care nici o zi nu seamana cu alta, Emilian, Nina si Renato au ales ca destinatie sa mearga in Croatia. O frumusete care iti taie respiratia, privelisti surprinzator de fascinante si multe aventuri, acestea ar fi cuvintele cheie care ar descriere perfect vacanta in care se afla acum indragitii bloggeri.

Asadar, pe langa odihna, mancare extrem de delicioasa si inotat, acestia au optat pentru plimbari cu biciclete de lemn, explorarea insulelor si vizitarea magazinelor locale. 

 

Totodata, in aceasta vacanta, internautii au avut ocazia de a descoperi unul dintre talentele ascunse ale lui Renato Usatii, care a fost filmat de Nina in timp ce canta o piesa rap: „Foarte frumos Renat, mai des asa postari/ Barbate, ne place!/ Bravo”, au scris cativa dintre ei.

De asemenea, acesta a amuzat internautii atunci cand a povestit cum este de fapt vacanta lor: „Iata asa cand mireasa e model, cumnatul e blogger, dar eu stau si ma gandesc de unde sa stau sa caut cazan cu brichete pentru iarna.”

Moldoveanca Alina Creciun a fost ceruta in casatorie de Omul cu Tourette. Vezi modul special in care s-a organizat cererea, dar si reactia de milioane a TikTokeritei - FOTO

Vezi mai jos imagini video din vacanta lor.

 

De pus pe repeat! Trupa DoReDos a lansat „Odin na million”, piesa care prelungeste vara. Asculta si tu cel mai nou hit al indragitei formatii - VIDEO

 

 

 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie