Ingrediente
50g nuci prajite, 350g carne de rata (piept), 3 linguri ulei de masline, 6 linguri otet de vin, 75g frunze salata verde , 100g coacaze negre si rosii (poate fi si amestec cu alte fructe de padure) , sare, piper
Metoda de preparare
Cresteaza pielea de pe pieptul de rata. Condimenteaza cu sare si piper si prajeste-l la foc mediu intr-o tigaie neaderenta. Mai intai cu pielita in jos, 3-4 minute, pana cand aceasta se rumeneste, apoi intoarce pieptul de rata si lasa-l cel putin 5 minute sau mai mult in functie de cat de patrunsa vrei sa fie carnea.
Scoate carnea si lasa-o sa se raceasca 5 minute, apoi feliaza-o subtire.
Aseaza frunzele de salata pe un platou. Pune feliile de carne, presara coacazele si nucile tocate si toarna uleiul amestecat cu otet, sare si piper.
