21.08.2022
Moldoveanca Alina Creciun a fost ceruta in casatorie de Omul cu Tourette. Vezi modul special in care s-a organizat cererea, dar si reactia de milioane a TikTokeritei - FOTO

Timp de cinci zile, Cristiana, Alina, Claudia, Cosmin si Cristian s-au luptat pentru titlul de „Cea mai buna gazda a unei petreceri la cina”, iar in urma voturilor, premiul de 5.000 de lei a fost impartit intre doua concurente ce au obtinut acelasi punctaj! Claudia si Alina au acumulat cate 66 de puncte. Prin urmare, amandoua au castigat ravnitul titlu de „gazda perfecta” si cate 2.500 de lei.

Una dintre cele doua ocupante ale locului intai este Alina Creciun, creatoare de continut pe Tik-Tok. Aceasta a gazduit o cina cu specific indian, pe care a marcat-o cu o surpriza inedita. Alina si-a chemat iubitul, comediantul „Omul cu Tourette”, pentru a executa cateva trucuri de magie in fata invitatilor sai.

De pus pe repeat! Trupa DoReDos a lansat „Odin na million”, piesa care prelungeste vara. Asculta si tu cel mai nou hit al indragitei formatii - VIDEO
Situatia a luat o intorsatura cu totul neasteptata in momentul in care acesta a cerut-o in casatorie, sub pretextul ca ii face un moment de magie: „Ia pachetul si amesteca-l. Trebuie sa alegi o mana: stanga sau dreapta. Vrei sa fii sotia mea?”, a intrebat acesta tremurand.

Emotiile au atins culmi nebanuite, iar gazda serii nu a stiu cum sa reactioneze odata ce marea intrebare i-a fost adresata: „Am fost atat de emotionata. Nu stiam ce sa fac. Imi venea sa plang”, a declarat Alina. Totusi, tanara a marturisit ca se astepta la acest gest: „Te-am simtit! Te cunosc prea bine!”, i-a spus aceasta iubitului ei.

Concurentii Mancare pe care s-au aratat fericiti si incantati ca cei doi indragostiti au facut acest pas: „M-a impresionat faptul ca ei au decis sa impartaseasca acest moment atat de intim si de intens, unic in viata, cu noi”, a marturisit Cristiana.

Iuliana Beregoi - impreuna cu un chinez chipes? Presa din Romania vorbeste despre o relatie pe care cei doi ar fi vrut-o a fi ascunsa. Vezi video-urile - FOTO/VIDEO

Cele doua castigatoare s-au bucurat nespus de victorie: „Mi-a placut foarte tare, a fost o experienta foarte interesanta. Sunt foarte fericita” au fost vorbele Alinei. „Impartim premiul! Ma simt foarte bine si ma bucur mult ca impartasesc acest premiu cu Alina”, a declarat Claudia.

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie