19.06.2023
Valeria Lungu a spus lucrurilor pe nume! Bloggerita a recunoscut: „Acum stiti, este...” - FOTO/VIDEO

Bloggerita Valeria Lungu, de ceva timp e in culmea fericirii, iubeste si se simte iubita. Aceasta este intr-o noua relatie.

Valeria Lungu si-a oficializat relatia, dupa ce au fost mai multe controverse cum ca bloggerita ar fi impreuna cu cel cu care filmeaza in continuu reels-uri. Iata ca ceea ce au intuit internautii a fost adevarat si acum cei doi au oficializat relatia. 

Valeria a publicat un clip video cu iubitul ei, Alexandru Gilca, unde cei doi apar langa Turnul Eiffel, tinandu-se in brate si sarutandu-se. Iar in descriere bloggerita a lasat si un mesaj: „Acum stiti, este oficial!”

Despre partea negativa a popularitatii pe Instagram! Olga Manciu: „Si iti creezi automat blocaje, devii inchis...”

Internautii au venit cu mai multe mesaje de felicitare in sectiunea comentarii:„Sper ca el este cel care te va face fericita!”/ „Da, stiu! Este oficial intre voi doi, baieti minunati”/ „Sunteti atat de draguti”/ „Tocmai trec fiorii prin mine”/ „Pastreaza-o in siguranta si scalda-o in dragoste @alex_gilca”.

Originara din Republica Moldova, Valeria Lungu s-a mutat la Bucuresti, unde a cucerit telespectatorii cu tinutele sale de la „Bravo, ai stil!”. Ea a stiut sa se foloseasca de notorietatea pe care i-a adus-o emisiunea si a devenit unul dintre cei mai apreciati influenceri din Romania.

A purtat o rochie de doar 250 de lei! Vezi cum arata tinuta pe care a ales-o Ana Cernicova pentru cel mai recent concert - VIDEO

Valeria Lungu este urmarita pe Instagram de aproximativ 480 de mii de persoane. Pentru fiecare poza sau filmare pe care o posteaza, ea munceste foarte mult si se dedica in totalitate acestei pasiuni. Mereu originala si cu idei spectaculoase, fosta concurenta a emisiunii de stil a reusit sa castige simpatia urmaritorilor ei.

Iti taie respiratia! Vezi ce video a publicat dansatoarea Cristina Scarlevschi: „Atat de ingenioasa” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie