22.02.2020
Valeria Lungu - frumoasa si naturala. Cum arata modelul fara pic de machiaj
Fiica Victoriei Lungu pare lipsita de complexe. Aceasta se iubeste asa cum e si nu ezita sa arata fanilor de pe Instagram si partea mai putin retusata a vietii sale.
Recent, tanara a postat pe contul ei de Instagram o fotografie in care apare fara gram de make-up pe chip. Trebuie sa recunoastem ca si asa, influencerul arata foarte bine, fresh si revigorata. Ce-i drept, Valeria se poate lauda si cu niste gene de invidiat, care i-au asigurat niste trasaturi fine si totodata, senzuale.
Citeste si: A desfacut logodna la dorinta mamei? Victoria Lungu – despre despartirea Valeriei de iubitul roman: „Eu ma bucur ca s-a despartit. Nu mi-as fi dorit sa...”
Valeria Lungu nu ascunde faptul ca este „innebunita” dupa produse de ingrijire, make-up, dar si proceduri de infrumusetare, iar asta ii asigura un ten de portelan. De asemenea, vedeta are grija si ce pune in farfurie, alementandu-se sanatos si echilibrat.
Valeria Lungu este fiica interpretei Victoria Lungu. A participat la show-ul romanesc „Bravo, ai stil!” unde a uimit juratii cu mai multe tinute reusite.
Citeste si: Valeria Lungu – despre casatoria grabita a fostului ei logodnic: „Cand am vazut nunta si cat de "frumosi" erau, am zis bai, eram eu mai frumoasa…”
Sursa foto: Instagram.com
Articole din aceeasi categorie