30.11.2019
A desfacut logodna la dorinta mamei? Victoria Lungu – despre despartirea Valeriei de iubitul roman: „Eu ma bucur ca s-a despartit. Nu mi-as fi dorit sa...”
Victoria Lungu a facut o serie de dezvaluiri de-a dreptul uimitoare in cadrul emisiunii „La Maruta” de la PRO TV. Aceasta a declarat ca ii pare bine ca fiica ei, Valeria Lungu a desfacut logodna de cel care urma sa ii devina sot - Antonio Giuliano Enache.

Astfel, interpreta a declarat ca este bucuroasa ca Valeria s-a desparitit de Antonio, pentru ca e inca prea tanara pentru maritis. Desi ii placea de tanarul care urma sa devina preot, Victoria a declarat ca: „Fiecare mama isi doreste ca fiica ei sa realizeze ceva, a facut prea multa carte, a invatat prea mult si am tinut asa mai sever ca sa ajunga aici, nu ca sa se marite.”, a spus ea.

„In viata lucrurile trebuie facute treptat si gandit, si cu ratiune. Sa te mariti, sa faci copii, oricand reusesti”, a mai adaugat Victoria.


Amintim ca Valeria si Antonio Giuliano au format un cuplu cativa ani buni. Acesta a fost alaturi de ea si in cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”. In una dintre editiile emisiunii, Giuliano a surprins-o frumos cu o declaratie de dragoste. Momentul celor doi a fost intrerupt insa de jurati. Unii internauti au presupus dupa aceea ca tanarul si-ar fi dorit sa o ceara in casatorie, dar planurile sale au esuat. Se pare ca ulterior Antonio si-a dus planul la bun sfarsit.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie