08.02.2020
Valeria Lungu – despre casatoria grabita a fostului ei logodnic: „Cand am vazut nunta si cat de "frumosi" erau, am zis bai, eram eu mai frumoasa…”
Nu a trecut mult timp de cand influencerul Valeria Lungu si-a anuntat separarea de iubitul ei, Antonio Giuliano Enache, ca tanarul s-a si casatorit cu alta.
Desi Valeria a marturisit anterior ca credea ca se va casatori cu cel care i-a fost alaturi in ultimii ani si vor fi impreuna pentru totdeauna, n-a fost sa fie. La finalul anului trecut, barbatul a intemeiat o familie cu altcineva, o tanara pe nume Daiana.
Citeste si: A desfacut logodna la dorinta mamei? Victoria Lungu – despre despartirea Valeriei de iubitul roman: „Eu ma bucur ca s-a despartit. Nu mi-as fi dorit sa...”
S-a casatorit la putin timp. M-a anuntat cineva pe Instagram ca vezi... bine ca ai scapat, ca a facut nunta. Cand am aflat ca are prietena, am plans, dar cand am vazut nunta si am vazut cat de frumosi erau, am zis bai, eram eu mai frumoasa…”, a declarat Valeria intr-un interviu pentru emisiunea „La Maruta”, unde a venit impreuna cu mama ei, interpreta Victoria Lungu.
Tanara insa nu dispera si spune ca, deocamdata, nu are nevoie de-un iubit, pentru ca munceste prea mult pentru a avea timp de o noua relatie. Totusi, Valeria este optimista: „Imi gasesc unul mai bun.”, spune ea.
Citeste si: Valeria Lungu – despre drumul anevoios spre succes: „Imi era rusine sa ii spun mamei ca 200 roni nu imi ajung pe luna...”
Amintim ca in cadrul altei editii a emisiunii „La Maruta”, Victoria Lungu a declarat ca este fericita ca fiica ei s-a desparitit de Antonio, un tanar din Romania, care urma sa devina preot. Desi ii placea de acesta, Victoria spune ca: „Fiecare mama isi doreste ca fiica ei sa realizeze ceva, a facut prea multa carte, a invatat prea mult si am tinut asa mai sever ca sa ajunga aici, nu ca sa se marite.”
Sursa foto: Instagram.com
Articole din aceeasi categorie