06.06.2022
Valeria Lungu a imbracat rochia de mireasa! Cum a fost surprinsa vedeta intr-un peisaj superb din Italia: „Este un vis...” - VIDEO

Valeria Lungu, originara din Republica Moldova este cunoscuta pentru blogg-ul sau de calatorii pe care il are pe Instagram. Prin multa munca si perseverenta, Valeria a devenit cea mai cunoscuta creatoare de continut din Romania in acest sens, iar acum culege roadele muncii anterioare. 

Tanara bloggerita s-a facut remarcata nu doar datorita tinutelor impecabile si locurilor surprinzatoare vizitate, dar si a povestilor de dragoste esuate.

 Acum insa pare ca lucrurile au luat o alta intorsatura in viata sa, iar ea si-a gasit linistea si fericirea alaturi de un cetatean strain, caruia deocamdata nu ii dezvaluie identitatea, dar cu care are grija sa apara periodic intr-un mod foarte discret. 

Dupa un nou atac la Kiev, ucraineanul Andrei Bednyakov s-a adresat rusilor printr-un mesaj postat pe Instagram: „In primul rand...” - FOTO

Desi nu sunt intr-o relatie de foarte mult timp, cei doi par foarte apropiati, iar lucrurile par sa evolueze spre calea cea corecta.

De curand, Valeria si-a surprins fanii si a aparut intr-un video absolut superb in rochie de mireasa. Desi nu se pregateste de nunta sa si a facut publicitate doar unui salon cu rochii de mireasa, aceasta pare ca s-a simtit perfect, iar cine stie, poate cat de curand isi va alege rochia proprie pentru cel ma important eveniment din viata sa. 

Asadar, lasand loc de interpretari, Valeria a scris: „Asemenea unui vis...”

„Ca doi proaspeti indragostiti”. Marina si Teodor Carnat - momente unice la 17 ani de casnicie. Vezi cum s-au rasfatat reciproc, dar si ce daruri au primit - FOTO/VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie