06.06.2022
„Ca doi proaspeti indragostiti”. Marina si Teodor Carnat - momente unice la 17 ani de casnicie. Vezi cum s-au rasfatat reciproc, dar si ce daruri au primit - FOTO/VIDEO

Unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la noi a sarbatorit ieri implinirea a 17 ani de casnicie. Este vorba bineinteles despre Marina si Teodor Carnat, renumita pereche cunoscuta pentru cei 8 copii ai lor si dragostea inconfundabila de crestere si educare a micutilor.

Marina Carnat este una dintre cele mai urmarite bloggerite de la noi. Aceasta distribuie constant activitatea sa zilnica, idei si sfaturi de parenting si momente si evenimente unice din viata sa pe care intotdeauna stie sa le marcheze la inaltimea asteptarilor.

La fel s-a intamplat si ieri, atunci cand femeia a implinit 17 ani de casnicie cu avocatul Teodor Carnat.

Cei doi au marcat cum nu se poate mai frumos si au petrecut o zi de-a dreptul activa si plina de recunostinta si momente de neuitat.

Asadar, ziua lor a inceput cu o vizita in sauna lor personala. Dupa relaxarea totala de acolo, Marina a hotarat sa ii faca pedichiura si manichiura sotului sau dupa care a urmat si momentul sau de rasfat - un masaj relaxant la picioare realizat de Teodor in timp ce ea citea in glas un capitol dintr-o carte de parenting.

 

Prima colaborare dintre ei a avut loc cu 12 ani in urma, iar acum isi uimesc fanii din nou. Dianna Rotaru si Jucatoru' au lansat piesa „Piccolina”: „Noi cu Diana nu degeaba suntem nascuti in aceeasi zi. Ne intelegem din priviri” - VIDEO

Dupa aceste momente, cei doi si-au spus bancuri, cu scopul de a rade din inima, lucru care pare ca le-a reusit cu succes.

Dupa aceea, Marina si Teodor s-au teleportat in tinerete si pentru ca sunt niste parinti cat se poate de moderni au filmat un trend de pe TikTok.

Cei doi au dansat, au filmat clipuletul si bineinteles l-au si postat.

 

 

Mai tarziu, cuplul a primit in vizita oaspeti, alaturi de care au mancat si au facut un tur al casei lor, in reparatie. Vizita care a durat circa 25 de minute.

 

 

Spre seara cei doi s-au imbracat galant si au mers la o cina romantica intr-un hotel, insa au preferat ca sa nu ramana pe noapte si sa mearga acasa, la cei 8 copii ai lor. 

Atunci Teodor i-a daruit cu aceasta ocazie o pereche de cercei Marinei, pe care imediat i-a si pus in ureche si i-a potrivit perfect pentru tinuta in care era imbracata.

Prezentatoarele Pro TV - mai active pe retelele de socializare! Afla ce crede Iuliana Maranciuc despre mediul online, hate-ul primit, dar si ce continut creativ urmeaza sa creeze: „In urma unei discutii serioase cu Valeria am decis....” - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie