06.06.2022
Dupa un nou atac la Kiev, ucraineanul Andrei Bednyakov s-a adresat rusilor printr-un mesaj postat pe Instagram: „In primul rand...” - FOTO

Dupa ce Kievul a fost bombardat ieri dimineata, prezentatorul ucrainean Andrei Bednyakov a venit cu un mesaj pentru toti rusii. 

Vedeta emisiunii „Orel i Reshka”, care acum lupta activ pe frontul informational, dupa ce Kievul a fost din nou atacat, a decis sa vina cu un mesaj in limba rusa, dedicat persoanelor din Rusia. Prezentatorul a facut acest lucru pentru ca toti urmaritorii sai rusi sa il inteleaga mai bine. 

In Insta Story, Andrei Bednyakov a publicat o imagine a capitalei ucrainei de dupa atac si le-a urat tuturor sustinatorilor Kremlinului si a lui Putin numai bine. 

In Rusia a fost anuntat ca in curand va avea loc concertul lui Max Barskih! Ce spune interpretul despre aceasta noutate - FOTO

„Atat de mult imi doresc sa auziti si voi sirenele acestea. Vreau ca si voi sa stiti ce e asta sa cobori mereu in subsol. Vreau ca si pe voi sa vina cineva sa va salveze, sa va elibereze si sa va „operationeze”. Cat de mult m-ati saturat”, a spus prezentatorul. 

De asemenea, Bednyakov a cerut tuturor „comentatorilor” din Rusia sa nu-si mai ceara scuze pentru ceea ce se intampla.

Pe scena, cu drapelul ucrainean! Trupa britanica Florence and The Machine a sustinut Ucraina la un concert de la Varsovia: „Nu pot vorbi despre asta fara lacrimi in ochi...” - VIDEO

„In primul rand, eu niciodata nu am spus ca vreau ca toti rusii sa moara. Nu este istoria mea. Eu pur si simplu doresc ca toti „iubitorii” Z si V sa simta ceea ce simt ucrainenii”, a adaugat prezentatorul si a trecut din nou la limba ucraineana. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie