14.09.2023
De 24 de ani, 24 de ore din 24, cu PRO TV! Vezi care a fost atmosfera la evenimentul multasteptat al televiziunii - VIDEO

PRO TV Chisinau a sarbatorit 24 de ani de activitate. Un eveniment cu mult vin spumant, muzica de exceptie, un tort ca in povesti si cel mai important, toti prietenii alaturi. Savureaza si tu din atmosfera prin intermediul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

24 de ani de PRO TV au fost sarbatoriti in cadrul unei receptii deosebite. Traditional, gazda evenimentului a fost prezentatoarea emisiunii InProfunzime, Lorena Bogza. „A fost cand mai bine, cand mai putin bine, cu greutati, dar si cu enorme satisfactii. Dupa 24 de ani spun cu siguranta ca efortul a meritat si spun cu siguranta ca imi doresc inca 24 cel putin”, a mentionat Lorena Bogza.

Rand pe rand, pe scena au urcat prezentatorii PRO TV... „Astazi dupa o pauza de aproape un an am stat pe scena cu cea de-a doua mea familie. Suntem o echipa uriasa in spatele a tot ce vede telespectatorul la televizor. Este tare multa munca”, a spus Tatiana Nastas, prezentatoare PRO TV.

„Imi place ca PRO TV iti ofera posibilitatea de a fi diferit... Sper echipa sa continue sa creasca si sa evolueze”, a explicat Vlada Mardari, prezentatoare PRO TV.

„PRO TV-ul ne-a unit, asa ca ne leaga doar amintiri frumoase. Prima mea filmare a fost la concertul lui Dumitru”, a mai spus Iuliana Maranciuc, prezentatoare PRO TV.

Ce tinute au purtat prezentatorii PRO TV in cadrul evenimentului multasteptat al televiziunii. Vezi care dintre ei a fost cel mai punctual si a respectat dress code-ul serii

Ca o adevarata familie, prezentatorii PRO TV au taiat impreuna tortul aniversar, unul de-a dreptul spectaculos.

A fost prezent si un moment absolut impresionant. Doua orchestre pe aceeasi scena. O fuziune dintre folclor si muzica simfonica. Orchestra Fratilor Advahov si Moldovan National Youth Orchestra condusa de Andriano Marian au facut un adevarat show.

„Suntem cu totii din acelasi aluat. Am gasit limba comuna foarte usor”, a recunoscut Vasile Advahov, instrumentist.

O locatie superba, vin spumant, gustari rafinate si mult albastru, nu doar in decor, dar si in tinutele invitatilor, asa cum dress-codul evenimentului a fost tinute cocktail cu un accesoriu in culoarea PRO TV.

„Am vazut prieteni, mai noi, mai vechi. Este o atmosfera calda, prietenoasa. Ma inchipui ce o sa fie peste un an. Vor fi 25 de ani. Este o televiziune foarte publica in toate sensurile cuvantului”, a mentionat naistul Constantin Moscovici.

Peste 500 de persoane – artisti, oameni de afaceri, parteneri, cu totii au venit cu cele mai frumoase urari. Seara a fost plina de emotii, asta pentru ca fiecare are o amintire cu PRO TV.

„Cred ca O Seara Perfecta pentru ca acolo am venit cu fiecare lansare. Am venit cu Valeria in momentele in care aveam ce spune oamenilor”, a spus interpreta Victoria Lungu.

Mereu impreuna! Cuplurile care si-au facut aparitia la receptia organizata la cei 24 de ani de PRO TV Chisinau. Vezi cat de bine s-au asortat cu tinutele - FOTO/VIDEO

Totodata, interpretul Pavel Stratan a mentionat: „Emisiunile in care am fost invitat sa cant cu chitara cand am avut cele mai mari emotii”.

„Debutul meu la TV a fost la PRO TV la 16 ani. A fost ceva fenomenal”, si-a adus aminte Doina Sulac, interpreta.

Invitatii au fost sinceri si au marturisit cu cine le-ar placea sa petreaca 24 de ore din 24. „Cu copiii mei, cu iubitul meu. Cu cei mai apropiati sufletului meu”, a recunoscut Svetlana Sainsus, co-fondatoare caritate.md.

Articole din aceeasi categorie