16.09.2024
Valeria Capra, detalii din culisele campaniei „25 de minuni ale Moldovei”: „Noi nu avem mare și nici munte, dar în schimb avem...” - VIDEO

La 25 de ani de Pro TV, postul descoperă 25 de minuni ale Moldovei. Despre campania dată a vorbit prezentatoarea știrilor de la ora 20:00, Valeria Capra, în platoul emisiunii O Seară Perfectă. Afă care au fost cele mai memorabile momente, dar și de ce peripeții a avut parte.

Pregătirile pentru aniversarea celor 25 de ani de Pro TV Chișinău au început încă din vară: „Am gândit și am creat aceste campanii care să rămână. Și da, s-a muncit, a fost o experiență aparte pentru toți cei implicați, atât pentru operatori, cât și pentru colegii de la montaj. Într-adevăr, avem două campanii în acest an. Am avut olimpicii și acum avem aceste 25 de minuni ale Moldovei, care nu se referă doar la niște locații. O persoană care vine pentru prima dată la noi în țară trebuie să înțeleagă ce reprezintă această țară”.

Ne-a dus faima țării tocmai în Surinam! Cum i-a reușit lui Valerii Strungari să obțină una dintre cele mai râvnite centuri în kickboxing: „Toți strigau numele lui, îmi era foarte greu” - VIDEO

Campania 25 de minuni ale Moldovei este ca o carte de vizită pentru țara noastră.

Fiind întrebată dacă a fost dificil de găsit cele 25 de minuni, Valeria Capra a răspuns: „Nu pot să zic că a fost greu, dar nici prea ușor. Noi nu avem mare și nici munte, dar în schimb avem oameni, avem suflete. Procesul de lucru a fost foarte complex, s-a muncit mult, s-a filmat mult, am descoperit, ne-am minunat noi la rândul nostru de toate aceste priveliști. Sunt niște experiențe, niște sentimente și niște emoții cu care chiar putem să ne mândrim și mă bucur că în sfârșit prin intermediul imaginilor și a intervievaților prezentăm țara noastră în cel mai frumos fel”.

Prezentatoarea știrilor Pro TV a recunoscut că unele locații au uimit-o chiar și pe ea: „Duruitoarea Veche mi-a rămas în memorie pentru că, în ziua aia era cod roșu de caniculă și a fost interesant pe teren. La final, domnul pe care l-am intervievat a insistat ca după drumul lung pe care l-am făcut până la el, să rămânem să vedem apusul din grotă și a fost cea mai bună decizie. Acel apus a dat o mare valoare reportajului. Un alt tablou care m-a frapat a fost rezervația „Prutul de Jos” pentru că, am surprins cu drona niște imagini desprinse din filme”.

Gabriel Nebunu - dus în cârcă în mijlocul mulțimii! Artistul a făcut senzație la un concert din Padova: „Doamne, am plâns” - VIDEO

Totodată, Valeria a recunoscut că a avut marele noroc de a intervieva oameni deschiși, care nu au avut frică de cameră: „Am dat de niște oameni foarte buni, am savurat interviurile. La Duruitoarea Veche pur și simplu am savurat, am avut un soi de conversație de suflet. Am avut noroc de oameni interesanți și iarăși ăsta este un plus în această meserie pentru care sunt recunoscătoare”.

Pe lângă momentele plăcute, prezentatoarea știrilor a avut parte și de câteva peripeții: „Camera era cu noi în acel caiac, domnul care era cu mine îmi zicea: „Stai un pic că ne răsturnăm” și noi eram cu toată tehnica după noi”.

Astăzi, la O Seară Perfectă! Descoperă locația unică găsită de fotografa Marianna Petrenko pentru sesiuni foto deosebite - VIDEO

SURSA FOTO: ARHIVA PRO TV CHIȘINĂU

Articole din aceeasi categorie