16.09.2024
Gabriel Nebunu - dus în cârcă în mijlocul mulțimii! Artistul a făcut senzație la un concert din Padova: „Doamne, am plâns” - VIDEO

Gabriel Nebunu a oferit ieri seară un moment de excepție la Stadio Atletica Colbachini din Padova. Acesta a fost invitat să cânte în cadrul unui concert organizat pentru moldovenii din Italia.

Sala s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru numărul mare de fani. Cu toate acestea, publicul a cântat cu drag alături de artist, dar și a dansat pe ritmurile muzicii sale.

Interpretul a încântat pe toată lumea cu repertoriul său, care a inclus hituri îndrăgite precum: „Badea Culiță”, „Azi e sarbatoare”, „Ține Doamne lumea bună”.

Spectatorii au avut nu doar ocazia de a trăi emoțiile unui concert live, dar și de a interacționa personal cu artistul.

Vocea României a revenit cu noi reguli ale jocului! Ce presupune butonul de superblock - VIDEO

„Mii de oameni la Padova, n-am cuvinte. Un stadion plin de moldoveni. A fost ireal”, a menționat Gabriel Nebunu, plin de emoții. „Doamne, am plâns”, a mai scris interpretul pe social media.

Gabriel Nebunu este un artist cunoscut și apreciat nu doar pentru talentul de a cânta, dar și pentru simțul umorului foarte dezvoltat. Paginile lui de socializare sunt sursa care le transmite și îi încarcă pe fani cu multă voie bună.

Concert de muzică jazz, degustare de vin și înghețată sau o cină de autor! Ce evenimente te așteaptă în această săptămână - FOTO

Reamintim că la data de 10 octombrie 2024, Gabriel va sărbători 10 ani de carieră muzicală cu un concert aniversar intitulat „De 10 ani vă cânt cu drag”. Artistul va fi acompaniat de Orchestra Fraților Advahov.

Dacă îți dorești și tu să fii prezent la concert, poți procura un bilet de aici!

SURSA FOTO/VIDEO: INSTAGRAM/gabi.nebunu

Articole din aceeasi categorie