16.09.2024
Ne-a dus faima țării tocmai în Surinam! Cum i-a reușit lui Valerii Strungari să obțină una dintre cele mai râvnite centuri în kickboxing: „Toți strigau numele lui, îmi era foarte greu” - VIDEO

Tocmai din Surinam, o țară din America de Sud a venit cel mai recent invitat al emisiunii O Seară Perfectă. Și nu cu mâna goală, ci cu o centură de campion. Cunoaște-l pe kickboxer-ul Valerii Strungari.

Întrebat cum a fost călătoria în Surinam, sportivul a răspuns: „Cum să vă spun? Călătoria a fost destul de grea, a trebuit să zbor 9 ore. A fost destul de greu. În Surinam am zburat din Olanda. Să fiu sincer, am stat doar în hotel. Nu mi-am dorit să ies, să văd ceva. Eram concentrat doar la luptă”.

În urma competiției din Surinam, Valerii s-a ales cu o centură de toată frumusețea. „Centura aceasta este una de top în Surinam. Sportivii pot boxa la categoria amatori sau la categoria profesioniști. Ei singuri decid dacă rămân la categoria amatori sau avansează”, a explicat kickboxer-ul.

Gabriel Nebunu - dus în cârcă în mijlocul mulțimii! Artistul a făcut senzație la un concert din Padova: „Doamne, am plâns” - VIDEO

De asemenea, invitatul serilor perfecte a menționat că i-a fost dificil să-și înfrângă adversarul: „A fost greu pentru că, am simțit cum toți îl susțineau pe el. Toți strigau numele lui, îmi era foarte greu”.

„Nu pot să vă spun ce simt eu acum. Este ca un vis. Mă uit la ea (centura) și nici nu-mi vine să cred că este a mea. Am niște sentimente neobișnuite, nu pot să vă transmis asta. Această centură rămâne la mine. Pot pe viitor să câștig și altă centură acolo. Premiile bănești nu sunt atât de importante. Cel mai important este faptul că ne dezvoltăm mental, fizic. Sunt foarte multe organizații care achită bine. Trebuie să lupți și să te dezvolți pentru ca ei să vadă că tu crești la nivelul de top”, a mai spus kickboxer-ul Valerii Strungari.

Battle culinar între cumetri! Ce au gătit Geta Burlacu și Aurel Chirtoacă la „Gusturile se Discută”: „Noi așa făceam la bunica” - VIDEO

SURSA FOTO: FACEBOOK/Strungari Valerii, ARHIVA PRO TV CHIȘINĂU

Articole din aceeasi categorie