31.07.2023
Valentina Nafornita si Cristian Spataru si-au ales verighetele! Cum arata acestea, dar si cat costa - FOTO/VIDEO

Acum cateva zile, la data de 26 iulie 2023, Valentina Nafornita s-a maritat. Soprana si-a oficializat relatia cu compozitorul Cristian Spataru la serviciul de stare civila.

La cateva zile distanta de la acel important eveniment din viata lor, artistii au fost la un magazin de bijuterii din Romania pentru a-si alege verighetele.

Soprana nu a ezitat si a publicat imagini cu inelul sau pe retelele de socializare. „We arrived. Oh My God. Magical”, a scris aceasta in descrierea filmuletelor de pe Instagram.

Sarbatoare in familia Cutelaba! Fiica lor, Amelia isi sarbatoreste ziua de nastere. Imagini induiosatoare din Las Vegas: „Sunt 9 ani de cand suntem parinti...” - FOTO

Deoarece inelul de logodna al Valentinei Nafornita este din aur alb si in cazul verighetei aceasta a optat pentru o asemenea tip de aur.

Bijuteria a fost procurata de la Malvensky Jewelry House, magazin cu sediul la Bucuresti. Conform site-ului oficial malvensky.com, inelul face parte din colectia „INFINITY”, iar pretul pentru un astfel de model incepe de la 1900 de roni, echivalentul a aproximativ 8 mii de lei moldovenesti.

Iti da fiori! Satoshi a lansat un remake la piesa „Believer” de Imagine Dragons: „Unul dinte cele mai curajoase proiecte” - VIDEO

Valentina Nafornita s-a nascut in Moldova, mai exact, in satul Cuhnesti, raionul Glodeni, acolo unde a si studiat vioara. Peste ani ea a aflat ca nu i se ofera nicio bursa la Conservatorul din Chisinau. A perseverat, din zori pana in noapte, ca intr-un final sa fie admisa la Conservatorul din Bucuresti. De acolo – la masterat, dar si la Opera din capitala Romaniei. La 24 de ani, Valentina Nafornita castiga cel mai prestigios concurs din Marea Britanie, pentru cantaretii lirici din lume, „BBC Singer of the World”. 

Articole din aceeasi categorie