31.07.2023
Sarbatoare in familia Cutelaba! Fiica lor, Amelia isi sarbatoreste ziua de nastere. Imagini induiosatoare din Las Vegas: „Sunt 9 ani de cand suntem parinti...” - FOTO

Fiica luptatorului Ion Cutelaba, Amelia, a implinit noua ani. Vezi in articolul de mai jos ce mesaj au publicat cei doi soti pe social media.

Timpul trece atat de repede, mai ales pentru familia Cutelaba. Parca mai ieri au devenit parinti pentru prima data, iar acum deja fata cea mare, Amelia implineste noua ani.

Vlada Mardari si sotul ei - de 7 ani impreuna! Ce destinatie exotica au ales sotii pentru aniversare - FOTO

Cu aceasta ocazie, ambii parinti, au felicitat-o pe fetita lor Amelia. Acestia au publicat o fotografie de familie pe social media. 

„La multi ani iubita noastra, Amelia! Sunt 9 ani de cand suntem parinti, parintii tai si suntem atat de mandri de tine! Nu as putea spune prin cuvinte cat de tare te iubim, sa ne fii sanatoasa si sa ai multe realizari marete, fii fericita Draga noastra si bucura-te de orice moment frumos din viata ta, noi familia ta vom fi mereu langa tine!”, au scris sotii Cutelaba. 

Urmaritorii ambilor parinti, de asemenea, au felicitat-o pe micuta Amelia. „La Multi Ani Amelia,copilarie frumoasa!”, „La multi ani, iubita noastra! Tot binele din lume sa-ti apartina!”, „La multi ani Amelia!”, „La Multi Ani Amelia! Sa fii sanatoasa, succese mari si o copilarie magica”. 

Fiul interpretei Karizma a implinit 2 anisori! Ce postare emotionanta a facut artista pe pagina ei de Instagram: „Adoram sa te pupam 24/7” - VIDEO

Olga Cutelaba a publicat si un InstaStory unde cele doua fetite au inceput sa se certe de la faptul ca cea mica a incercat sa-i sufle lumanarile de pe tortul Ameliei.

Ion este Campion UFC, a avut cea mai tare competitie de lupte in cusca si toti il numesc Hulk, dar putini stiu ca atunci cand nu-si trimite adversarii in Knock Out, este un tata grijuliu si un sot iubitor. Ion Cutelaba a devenit tata atunci cand avea doar 20 de ani, iar acum se poate lauda cu o sotie frumoasa pe nume Olga si doua fetite superbe. Luptatorul isi adora familia, iar dovada sunt imaginile postate cu regularitate pe retelele de socializare. 

Viata i-a fost pusa pe pauza chiar de ziua ei! Mama a doua fetite, se afla in stare grava la spital, dupa ce masina pe care o conducea a fost lovita de un alt automobil, in capitala. Mediul online, impanzit de mesaje de sustinere

Articole din aceeasi categorie