31.07.2023
Iti da fiori! Satoshi a lansat un remake la piesa „Believer” de Imagine Dragons: „Unul dinte cele mai curajoase proiecte” - VIDEO

Satoshi a facut recent un remake la piesa „Believer” de Imagine Dragons, alaturi de Corul de copii al Operei Maghiare pentru Festivalul Untold.

„Noroc! Am lansat unul dinte cele mai curajoase, curioase, de anvergura proiecte pentru Satoshi. Remake-ul la piesa „Beliver” de Imagine Dragons facuta impreuna cu Festivalul Untold. Am facut o reorchestratie impreuna cu Orchestra si Corul de copii a Operei Maghiare de Stat din Cluj Napoca. Video-ul este pe canalul de youtube Untold”, este mesajul pe care l-a publicat Vlad Sabajuc, aka Satoshi, pe contul lui de Instagram.

De asemenea, interpretul a recunoscut ca este mandru de rezultatul pe care l-a obtinut. „Eu ma mandresc cu video-ul asta”, a mai spus Satoshi.

In doar o zi, piesa a adunat peste 11 mii de vizualizari, dar si zeci de mesaje de apreciere din partea internautilor.

„Happy Birthday ILIE Jr”! Tatiana Maxian - fotografii adorabile cu mezinul familiei. Ce mesaj emotionant a publicat bloggerita pe social media - FOTO

„Ca intr-o poveste, jur. Bravo echipei, ne-ati incantat auzul, vazul si sufletul din nou”, „Piesa asta se potriveste perfect cu identitatea si mesajul lui Satoshi”, „Fain remake”, „Wow un remake fain si ce merita ascultat”, sunt cateva dintre comentariile lasate de fanii artistului pe Youtube.

Vezi mai jos si varianta originala a piesei „Beliver”:

Satoshi este un interpret din Republica Moldova, care a devenit cunoscut datorita unor piese precum: „Mama mi-a spus”, „I love you”, „Foaie Verde”.

Shakira, surprinsa la scaldat cu un cantaret cu 16 ani mai tanar decat ea. Acesta tocmai s-a despartit de logodnica

Articole din aceeasi categorie