18.10.2022
Valea Karnaval a primit in dar de la iubitul sau un automobil in suma de 10 milioane de ruble! Vezi cum arata noul bolid al bloggeritei: „Inca nu inteleg ce se intampla” - FOTO/VIDEO

In curand, Valea Karnaval va implini 21 de ani. Logodnicul sau, Sasha Stone s-a grabit sa o felicite inainte de timp si a decis sa-i daruiasca un automobil la care tanara visa deja de mult timp. 

Sasha a decis sa-i faca o surpriza miresei sale. Luptatorul MMA a chemat-o pe Valea in garaj, unde era deja parcat noul sau automobil. Este vorba despre un BMW i8 auriu cu usi pliante, in valoare de aproximativ 10 milioane de ruble (aproximativ 3 milioane de lei). 

Cand a vazut masina, bloggerita si-a pierdut efectiv vocea. Aceasta nu putea crede in ceea ce vede. „Esti nebun”, a exclamat Valea. 

Adele continua sa slabeasca! Cantareata a aratat uimitor la cea mai recenta aparitie in public - FOTO

Ulterior, influencerita si-a impartasit emotiile pe pagina sa oficiala de Instagram si a recunoscut ca demult visase la o astfel de masina. Apropo, tanara mai are un automobil, un Gelentvagen de culoarea roz.

Vesti triste! Guf si-a anulat concertele din cauza problemelor de sanatate! Ce i s-a intamplat artistului - FOTO

„M-am indragostit de aceasta masina inca demult. Vara am facut o plimbare cu un astfel de automobil, pe care l-am inchiriat in Soci. Ei bine, de acolo totul a si inceput, toata vara am vorbit ca visez la o astfel de masina si aproape ca am cumparat una de cateva ori. Acesta este primul cadou atat de scump din viata mea. Inca nu inteleg ce se intampla. Ei bine, cel mai important cadou oricum este iubitul meu!”, a scris Valea in canalul sau de Telegram. 

Sasha Stone si Valea Karnaval s-au cunoscut pe platoul de filmare al celui de-al doilea sezon al emisiunii „Vedetele in Africa”. Dupa finalizarea proiectului relatia lor a inceput sa se dezvolte rapid. Cand s-au intors in Rusia, sportivul a prezentat-o imediat pe iubita sa parintilor si, in curand, a cerut-o in casatorie, in Maldive. 

Emily Ratajkowski - surprinsa la o intalnire romantica, insa nu cu Brad Pitt. Vezi cum arata noul sau iubit - FOTO/VIDEO

Recent, Sasha a recunoscut ca planuieste sa joace o nunta intr-un cerc restrans, fara camere de filmat si presa. Cei doi deja de mult timp locuiesc impreuna. Acestia adesea publica videoclipuri despre viata lor de zi cu zi.

Articole din aceeasi categorie