18.10.2022
Adele continua sa slabeasca! Cantareata a aratat uimitor la cea mai recenta aparitie in public - FOTO

Adele a inceput sa formeze un cuplu cu Simon Konecki in 2011. Un an mai tarziu cei doi au adus pe lume un baietel pe nume Angelo. Mia apoi, in 2017 Adele si Simon s-au casatorit, insa 2021 au divortat.

Divortul a schimbat foarte mult viata cantaretei. Diva pop a lansat un nou album si a slabit aproape 45 de kilograme, iar vara trecuta a devenit cunoscut ca Adele este intr-o noua relatie cu agentul sportiv, Rich Paul. 

Nastya Ivleeva - adevarul despre sarutul pe care l-a avut cu fostul sau sot. Ce marturisiri a facut vedeta despre relatia cu Alij

Vesti triste! Guf si-a anulat concertele din cauza problemelor de sanatate! Ce i s-a intamplat artistului - FOTO

Acum o zi Adele si-a uimit din nou fanii cu situeta sa. Artista alaturi de prietenii sai si iubitul au aparut la un eveniment exclusiv organizat de marca de ceasuri de lux Audemars Piguet.

Pentru eveniment, diva a ales sa poarte un look total black. Se pare ca Adele reuseste sa slabeasca din ce in ce mai mult, iar acest lucru o incanta, judecand dupa zambetul pe care il are mereu pe buze.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscuta sub numele de Adele, este o cantareata, compozitoare si textiera britanica. Ea a fost primul beneficiar al premiului „Critics' Choice” din cadrul BRIT Awards si a fost numita „Talentul anului 2008” in urma sondajului efectuat de BBC, Sound of 2008.

La o saptamana de la interventia chirurgicala pe care a suportat-o, Nina Cretu a venit cu mai multe detalii despre starea sa de sanatate: „Primele trei zile nu am putut manca absolut nimic” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie