18.10.2022
Emily Ratajkowski - surprinsa la o intalnire romantica, insa nu cu Brad Pitt. Vezi cum arata noul sau iubit - FOTO/VIDEO

Se pare ca vestile despre relatia dintre Emily Ratajkowski si Brad Pitt nu sunt altceva decat zvonuri. Acestea au aparut inca din vara si, pana in prezent, nu a existat nici o singura imagine sau video drept dovada a celor spuse. In schimb, recent, paparazzi au reusit sa o surprinda pe Emily in compania unui alt barbat. Vezi mai jos cum arata acesta. 

Cine este el si cum il cheama ramane un mister pana cand chiar si pentru editia Daily Mail. Mai mult ca atat, reprezentantii Daily Mail s-au adresat publicului cu o rugaminte: daca cineva il cunoaste pe acest barbat, sa le spuna si lor (pentru o taxa decenta, evident). 

„A incercat sa ma omoare”: Britney Spears a dezvaluit noi detalii socante despre tatal ei - FOTO/VIDEO

Intre timp, se cunoaste doar ca barbatul misterios este foarte chipes. De asemenea, se stie ca indragostitii au luat cina intr-unul dintre restaurantele de la New York, au facut o plimbare cu motocicleta si s-au sarutat chiar in mijlocul strazii. Se pare ca cei doi erau foarte fericiti in acea seara.

Hainele pe care le imbracam parcurg un drum lung pana ajung in vitrinele magazinelor. Afla de la designerul Georgeta Mir ce se afla in spatele articolelor vestimentare: „Pentru noi sunt foarte importante detaliile” - VIDEO

Emily Ratajkowski este o actrita si fotomodel american, nascuta in Marea Britanie. In aceasta vara, Emily s-a despartit de sotul ei, dupa ce a aflat de numeroasele sale infidelitati. In februarie 2018, modelul si Sebastian Behr-McClard s-au casatorit dupa 3 luni de relatie. Anul trecut cei doi au devenit parintii unui baietel.

Articole din aceeasi categorie