09.04.2022
Vacanta cu peripetii pentru Emilian Cretu si sora acestuia! Momentul amuzant a ajuns viral pe TikTok - VIDEO

Acum cateva zile, Emilian si Nina Cretu, sora acetuia au mers intr-o vacanta de vis in una dintre destinatiile pe care le prefera dintotdeauna - Italia. 

Acestia au vizitat mai multe locuri turistice impresionante, dar unul dintre cele mai frumoase a fost Cascada de Mulino di Saturnia - o minunatia a naturii. 

Nina, Emilian si prietenul lui - Dima au surprins o imagine absolut fascinanta a izvoarelor termale cazatoare si nu au ratat momentul pentru a face niste poze de-a dreptul desprinse din poveste.

Bineinteles ca vacanta nu este reusita fara momentele pline de haz cu care Emilian ne-a obisnuti deja.

Acesta a surprins-o pe sora sa atunci cand era cat pe ce sa cada, iar momentul a devenit viral pe TikTok, acumuland peste 160.000 de vizualizari.

Sezonul cald e aici, iar tu nu ai reusit inca sa iti organizezi garderoba si tinutele? Bloggerita Tatiana Koberidze vine in intampinarea ta si iti propune cateva idei stilate pentru acesta primavara - VIDEO

In pofida obstacolelor, Ninei i-a reusit sa realizeze niste poze demne de copertile de revista. 

Bineinteles ca peripetiile nu s-au sfarsit aici. Cei doi erau cat pe ce sa nu mai ajunga acasa la timp si la spectacolul pe care Emilian il are chiar astazi, dupa ce biletul le-a fost amanat. 

 

Transformarea e mai mult decat evidenta! Cum s-au schimbat vedetele ucrainene in mai mult de o luna de razboi. Parul carunt si ridurile au fost inevitabile - FOTO

Grijile si apelurile insistente au dat roade insa intr-un final, iar celor doi le-a reusit sa ajunga acasa la timp.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie