08.04.2022
Sezonul cald e aici, iar tu nu ai reusit inca sa iti organizezi garderoba si tinutele? Bloggerita Tatiana Koberidze vine in intampinarea ta si iti propune cateva idei stilate pentru acesta primavara - VIDEO

In sfarsit putem simti caldura si atingerea razelor solare, iar asta inseamna ca suntem gata sa facem o schimbare atat in garderoba noastra cat si in stil. In ajutor ne vine una dintre cele mai cunoscute bloggerite de la noi Tatiana Koberidze, care iti usureaza cautarile si iti propune cele mai actuale tinute ale acestei primaveri.

Primavara aceasta vine la pachet cu designuri si culori indraznete, dar si cu elemente feminine care ne pot evidentia frumos forma corpului, sau ne pot masca unele aspecte care nu ne plac. 

In intampinarea nostra a venit bloggerita Tatiana Koberitze care ne-a prezentat trei tinute pe care le prefera ea in sezonul cald.

„In sezonul cald imi place sa incerc intotdeauna ceva nou si sa va arat si voua. In prima tinuta am optat pentru o rochie cu o nuanta neobisnuita de verde deschis, ideal pentru o petrecere. In cea de a doua tinuta am ales o rochie maxi eleganta cu animal print. Un amestec de leopard si zebra, perfect pentru a merge la un restaurant. Si in cea de a treia tinuta am ales o rochie delicata roz, perfecta pentru o intalnire oarecare.” , a scris ea.

Ce spune top modelul Elsa Hosk despre razboiul din Ucraina! Mesajul transmis pe retelele de socializare - FOTO

Admiratoarele fashionistei au apreciat fiecare tinuta in parte, iar intr-un final au concluzionat: „Iti sta perfect in toate, nu as putea alege”, a scris un urmaritor.

Care e tinuta ta preferata dintre cele prezentate de Tatiana? Pe care ai alege-o tu?

I s-a propus sa reprezinte Italia, Romania si Georgia, dar a preferat sa lupte pentru Republica Moldova! Ce spune luptatoarea Anastasia Nichita dupa ce a castigat aurul la Campionatul European: „Ma mandresc ca uite anume prin sport pot ridica drapelul tarii.”- VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie