09.04.2022
Transformarea e mai mult decat evidenta! Cum s-au schimbat vedetele ucrainene in mai mult de o luna de razboi. Parul carunt si ridurile au fost inevitabile - FOTO

Ucraina este in razboi deja de 45 de zile, iar fiecare cetatean al tarii incearca sa ajute si sa contribuie cu ce poate pentru a-si ajuta tara. Printre cetateni bineinteles ca se numara si cantareti, prezentatori, actori si alti oameni implicati in sfera culturii, pe care meseria si numele public nu i-au ajutat sa fuga din calea razboiului.

Desi pe 23 februarie totul parea ca merge normal, iar artistii aveau planuri marete pentru viitor si pentru cariera lor, pe 24 viata tuturor a luat o alta intorsatura. Majoritatea vedetelor ucrainene s-au inrolat imediat in armata ucraineana pentru a contribui la apararea patriei lor, iar altii au devenit voluntari si s-au implicat in mutle proiecte caritabile pentru ajutorul umanitar. 

Odata cu inceputul invaziei rusesti, pe fata fiecaruia dintre ucraineni au aparut riduri si i s-au adaugat cateva fire de par carunt pe cap. Cu toate acestea, nu doar fetele, ci si sufletele oamenilor sunt acum „afectate”. Chiar si asa, ucrainenii continua sa creada intr-un final fericit si victorie.

Un altfel de eroism! Make-up artista a interpretului Monatik s-a inrolat in armata in prima zi de razboi, iar de atunci isi apara tara cu orice pret: „Urmarind oamenii care fugeau in cautarea unui loc sigur, mi-am dat seama ca nu vreau sa fiu printre ei..” - FOTO

Iata cateva dintre persoanele publice ale caror transformare este mai mult decat evidenta:

Volodimir Zelenski

Fostul comedian si actor, iar de aproape trei ani incoace, presedintele Ucrainei Volodimir Zelenski s-a schimbat cel mai mult la aspectul sau fizic. Sunt multe comparatii foto ale presedintelui pe internet. Un exemplu este poza de pe 23 februarie, in care este surprins cu un zambet larg pe buze, si cea din 4 aprilie unde priveste deprimat spre teritoriile distruse. 

Masha Efrosinina

Prezentatoarea TV ucraineana si ambasadorul onorific al Fondului Natiunilor Unite pentru Populatie s-a aflat in regiunea Kiev in primele saptamani de razboi, dar odata cu cresterea rezistentei militare, femeia s-a mutat la Lviv pentru securitate. Pe langa publicarea constanta de mesaje importante pentru ucraineni pe internet, in primele saptamani ale invaziei, Masha a incercat sa ajunga cu un mesaj sugestiv si la populatia rusa, mai cu seama la vedetele din Rusia.

Ulterior, femeia a inceput sa viziteze centrele umanitare din Lviv, sa comunice cu familiile migrantilor si, de asemenea, a mers la Varsovia pentru o campanie de mare amploare #Save Ukraine , care a fost difuzata in zeci de tari. Acum femeia continua sa locuiasca in Ucraina.

Taras Topolya

Cu mult inainte de invazia rusa, Taras Topolya, liderul grupului muzical Antitila, a semnat un contract pentru a se alatura apararii teritoriale a Kievului. Barbatul a fost imediat hotarat sa apere tara si capitala in care locuieste. Dupa ofensiva, si-a trimis sotia si cei trei copii in vestul Ucrainei, iar ulterior acestia au zburat in Statele Unite. Pe langa treburile militare, barbatul apara tara pe „frontul mass-media” - acorda regulat interviuri presei straine pentru a povesti lumii totul din prima experienta.

Katerina Osadcha

Prezentatoare TV ucraineana si mama a trei copii a condus o lupta informationala activa inca din prima zi de razboi. Ea a facut apel la rusi, vedete ruse, dar si la cei din Ucraina care tac despre razboiul din Rusia. Nu se stie deocamdata unde se afla familia ei acum, dar ajutorul ei a fost de nepretuit - prezentatoarea a lansat un canal de Telegram „Cauta persoana disparuta”, unde mii de oameni ii pot gasi pe cei dragi pierduti sau disparuti in timpul razboiului.

Soacra prezentatoarei TV Ekaterina Strizhenova - internata in spital dupa ce a citit informatii ca nora sa ar fi emigrat din Rusia! Femeia i-a amenintat pe cei care raspandesc falsuri: „Ofer exact o zi tuturor celor care au scris stiri false despre..” - FOTO

Dmitri Dikusar

In a treia zi a invaziei ruse, coregraful si dansatorul ucrainean Dmitri Dikusar s-a alaturat voluntar in fortelor armate ale Ucrainei. Barbatul a mers imediat pe front chiar in regiunea Luhansk. Dmitri posteaza rar fotografii pe Instagram, dar trecerea de la pantofi de dans la uniforme militare a fost o surpriza incredibila pentru toti ucrainenii. Un astfel de act nu poate decat sa fie respectat.

Alona Bushynska

Tanara Alona Bushynska a luat decizia de a participa in razboi in dimineata zilei de 24 februarie. Ea povesteste ca a mers dupa-amiaza la biroul de inrolare militara, iar seara a fost trimisa in unitatea militara. Ea a recunoscut ca atunci cand i s-a spus ca este inrolata in armata s-a speriat: „Incertitudinea a fost putin infricosatoare. Cu toate acestea, eram gata sa dau tot ce-i mai bun si sa imi apar imediat teritoriul. Eram inconjurat de oameni increzatori si cunoscatori. Si mi-am dat seama repede ca sunt in locul potrivit.”, explica ea.

Horoscop 9 aprilie 2022. Dovada de iubire si planuri de viitor alaturi de sufletul pereche

Articole din aceeasi categorie