16.06.2023
Va merge pe urmele tatalui si a bunicului? Vezi ce a povestit Radu Dolgan despre fiul sau: „Noi suntem o familie artistica...” - VIDEO

Interpretul Radu Dolgan a fost invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, unde a vorbit despre concertul la care va participa in curand, realizari pe plan muzical, dar si despre fiul sau.

Radu Dolgan v-a canta la concertul „Tara Mica - Cantec Mare”: „Eu fac parte din actiunea concertului. Producatorul concertului este Adriano Marian, iar noi suntem cu cantatul. Ideea i-a venit ceva timp in urma, cand s-a gandit sa transpuna muzica veche intr-un format cameral simfonic si cred ca i-a reusit. Vreau sa-i spun un multumesc frumos lui Adriano pentru ca a avut ideea de a scoate muzica noastra usoara, clasica, intr-un context mai frumos. Eu am sa cant singur si cu Ricu Voda”.

Marcela Vuicu - premiera muzicala! Artista si-a retrait copilaria prin noul sau videoclip, la o margine de sat: „Pentru mine tema buneilor ramane a fi foarte sensibila...” - VIDEO

Interpretul a marturisit ce a facut in ultima perioada pe plan muzical: „Am fost si eu ca toata lumea in pandemie, eram in Moldova. Fac multe, in primul rand cu familia mea, cu sotia si baiatul. Anul acesta am avut un mare concert, Norocul a facut 55 de ani si tatal meu 80 de ani. Asteptam acum produsul sa iasa. Noi formatia Noroc am revenit la Ministerul Culturii si suntem gata sa mergem mai departe, sa ducem ce a facut tatal meu si colegii”.

Radu Dolgan a spus daca v-a canta la nunti, sau alte evenimente private: „Daca vom fi tare doriti o sa mergem, dar asta se discuta la capitolul financiar”.

Horoscop 16 iunie 2023. O decizie importanta in dragoste si un vis implinit

„Mai mult de 200 de oameni au circulat prin tot ce inseamna brand-ul „Noroc”. Eu acum de 34 de ani sunt in „Noroc”. Acum sunt 8 oameni, cea mai mare componenta a fost 12, in functie de timp”, a povestit interpretul.

Nicoleta Nuca canta despre relatiile toxice! Vezi cum suna refrenul piesei „Si fetele frang inimi”, care in doar cateva ore a strans peste 45 de mii de vizualizari - VIDEO

Radu Dolgan a explicat ca fiul lui cel mai probabil nu o sa paseasca pe urmele tatalui si a bunelului: „Noi suntem o familie artistica, sotia e actrita si el cred ca o sa calce pe linia actorie-regie, dar ii place si sa cante”.

Articole din aceeasi categorie