15.06.2023
Nicoleta Nuca canta despre relatiile toxice! Vezi cum suna refrenul piesei „Si fetele frang inimi”, care in doar cateva ore a strans peste 45 de mii de vizualizari - VIDEO

„Si fetele frang inimi” este numele celei mai recente piese a Nicoletei Nuca, o melodie cu un sound fresh, care ajunge repede la inimile fanilor, mai ales ca vine la pachet si cu un videoclip spectaculos, cu o poveste interesanta.

Nicoleta Nuca, a dat lovitura pe canalul de YouTube Cat Music, unde a lansat piesa intitulata „Si fetele frang inimi” cu un videoclip tare fain. 

 

Interpreta a decis sa uimeasca prin cel mai nou single al ei, la care a depus totul sufletul pentru a reda sentimentele produse de versurile cantecului.

Cantecul are si un videoclip foarte frumos in care Nicoleta Nuca este in rolul principal, iar partenerul pleaca din relatia toxica despre care vorbesc versurile piesei.

Internautii au apreciat noul hit, asfel in doar 24 de ore videoclipul a strans peste 45 de mii de vizualizari si mai multe mesaje in sectiunea comentarii: „Frumoasa aparitie si melodie si artista”, „Ma bucur enorm ca iar ai scos o melodie geniala”, „Piesa pare a fi un raspuns la piesa Holograf si "Baietii plang cateodata", dar in maniera Nicoleta Nuca”, „Voce inconfundabila, forta, timbru”.

Nicoleta Nuca, originara din Republica Modova si stabilita in Romania, este una dintre cele mai indragite interprete de muzica pop din tanara generatie.

Articole din aceeasi categorie