16.06.2023
Marcela Vuicu - premiera muzicala! Artista si-a retrait copilaria prin noul sau videoclip, la o margine de sat: „Pentru mine tema buneilor ramane a fi foarte sensibila...” - VIDEO

Marcela Vuicu, invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, a dezvaluit de unde a venit ideea piesei, dar si a videoclipului.

Fiind intrebata cum a venit pornirea de a face acest videoclip, Marcela a marturisit: „Eu am spus de fiecare data ca pentru mine tema buneilor ramane a fi foarte sensibila, pentru ca, cu parere de rau doi dintre buneii mei nu mai sunt si aceasta emotie pe care am trait-o cumva ma marcat intr-o oarecare masura. Imi doream intotdeauna sa redau aceasta emotie pe care o traiam, prin muzica si mai ales ca bunelul a cantat si stie ce inseamna muzica, nu prea a apucat sa ma vada la televizor”.

Marcela a  lansat o piesa si un videoclip tare emotionant, care te duc cu gandul in copilarie, iar lumea le apreciaza: „Ma bucura faptul ca de la mai multi oameni am primit mesaje de incurajare, am primit diverse comentarii la acest videoclip. Pentru mine un succes este ca oamenii s-au regasit si ideea este ca sa transmit emotia care este in piesa, este o descriere de viata si descrierea mea, a copilariei mele si ma bucur ca lumea se regaseste”.

„Atunci cand am lucrat cu doamna Radmila Popovici la texte, am scris un text asa cum am gandit eu, nu in versuri, dar care sa-l aiba ca inspiratie si ma bucur ca a tinut cont de toate amanuntele pe care le-am scris. Casa buneilor mei era localizata pe malul unui rau si acea vale care era imensa, noi alergam pe acolo, adica era exact expunerea copilariei mele. Eu am descris copilaria mea, absolut tot si chiar cand mergeam la ei in vizita si ei ne petreceau acasa, bunica de fiecare data ne petrecea pana cand nu ne mai zarea”, a mai adaugat Marcela Vuicu.

Pentru ca sa filmeze acest videoclip, artista a avut parte de multe emotii, dat find faptul ca aceasta si-a descris si amintit copilaria prin prisma acestei piese.

Nicoleta Nuca canta despre relatiile toxice! Vezi cum suna refrenul piesei „Si fetele frang inimi”, care in doar cateva ore a strans peste 45 de mii de vizualizari - VIDEO

 „Tot ce ma inconjura ma emtionat, pentru ca pe langa emotiile pe care le aveam, ca vremea sa tina cu noi, erau emotii si pe parte organizatorica. Locatia, oamenii, insasi actorii care s-au transpus in timpurile acelea si textul este destul de emotionant pentru mine si melodia”.

Pentru a asculta melodia si a vedea videoclipul piesei, priveste reportajul de mai sus in intregime. 

Isi etaleaza formele in costume de baie! Top vedete din Moldova care au iesit deja la bronzat - FOTO

Articole din aceeasi categorie