20.05.2022
Va dona banii refugiatilor ucraineni! Afla cu cat si-a vandut actorul Richard Gere automobilul de colectie - FOTO

Actorul de la Hollywood Richard Gere si-a vandut Jaguar-ul XK8 decapotabil de colectie din 1999 pentru a ajuta Ucraina in aceasta perioada dificila.

O masina decapotabila Jaguar XK8 din 1999 din colectia actorului de la Hollywood Richard Gere a fost vanduta la licitatia de masini Bring Trailer pentru 31 750 de dolari. Actorul a cumparat aceasta masina in 1999 si a condus doar 50 de km cu ea.

Tina Karol - mesaj emotionant de pe scena Festivalului de Film de la Cannes. Ce declaratii surprinzatoare a facut vedeta ucraineana - FOTO

Richard Gere va dona toti banii din vanzarea masinii fundatiilor caritabile care ajuta Ucraina si anume World Central Kitchen si Open Arms Ukraine.

Dapa declansarea razboiului pe scara larga al Rusiei impotriva Ucrainei, Richard Gere a sprijinit Ucraina si s-a alaturat organizatiei caritabile CARE's Ukraine Crisis Fund care ajuta refugiatii.

Richard Gere este un actor american care traieste in New York. A devenit cunoscut dupa ce a jucat rolul principal in filmul „Hachiko”.

Maria Ciorici - cu ochii in lacrimi pe Instagram, dupa ce fiica sa a terminat gradinita! Prin ce greutati a trecut interpreta in toti acesti ani: „Ma gandeam sa renunt. Se chinuiau si educatoarele si copiii” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie