20.05.2022
Tina Karol - mesaj emotionant de pe scena Festivalului de Film de la Cannes. Ce declaratii surprinzatoare a facut vedeta ucraineana - FOTO

Recent a avut loc o seara de caritate la cea de-a 75-a editie a Festivalului de Film de la Cannes, in sprijinul industriei cinematografice ucrainene.

La Cannes, Karol a cantat melodia ei care se numeste „Namalyu tobi zori”. 

Dupa ce si-a interpretat piesa, Tina a tinut si un discurs despre curajul poporului sau si al Fortelor Armate, subliniind ca Ucraina va castiga si va deveni cea mai puternica tara din Europa.

„Razboiul nu este un blockbuster, dar datorita curajului poporului ucrainean, al puternicei armate, al sprijinului lumii intregi si al fiecarei persoane in parte, Ucraina va castiga si va deveni cea mai puternica tara din Europa”, a spus Karol.

In cadrul serii, au fost stranse donatii pentru fondul „ICFR” in sprijinul regizorilor ucraineni, precum si pentru fondul „DOCU DAYS UA” in sprijinul comunitatii de film din Ucraina.

„Minunea s-a produs”. Tatiana Heghea a nascut! Vezi prima poza cu bebelusul

„Cu cea de-a 75-a editie a Festivalului de Film de la Cannes si cea de-a 80-a Globului de Aur, suntem onorati sa sprijinim comunitatea filmului ucrainean. Eforturile noastre comune sunt menite sa transmita un mesaj puternic industriei mondiale de film si media, astfel incat acestea sa continue sa se uneasca in jurul Ucrainei si sa contribuie in orice mod la mentinerea unei tari libere si democratice.”, a spus Helen Hehne, presedintele Hollywood Foreign Press care gazduieste ceremonia Globurilor de Aur.

Duma de Stat vrea sa-i interzica Marinei Ovsyannikova sa se intoarca in Rusia. Ce spune deputatul Sergey Soloviov: „Noi nu iertam tradatorii”

Articole din aceeasi categorie