08.08.2024
Universul și legile sale! Trei principii fundamentale pentru îmbunătățirea vieții, conform numerologului Tatiana Lupașcu

Într-o lume în continuă schimbare, găsirea unui ghid care să ne ajute să navigăm prin complexitatea vieții este esențială. Numerologul Tatiana Lupașcu ne oferă trei legi fundamentale ale universului care pot fi de mare ajutor în înțelegerea și îmbunătățirea vieților noastre.

Este important să respectăm legile, pentru a avea parte de o viață împlinită. Numerologul Tatiana Lupașcu îți prezintă legile fundamentale după care trebuie să te ghidezi în viață:

8 august: evenimentele, curiozitățile și personalitățile zilei - FOTO

Legea responsabilității

Numerologul a notat că trebuie să nu ne obișnuim cu momentele grele:„Dacă ceva nu merge bine în viață, dacă există un sentiment de nepotrivire în ea, atunci trebuie schimbări. Noi suntem oglinzile a tot ceea ce este în exterior, iar ceea ce este în jurul nostru este și o oglindă a noastră. Prin urmare, trebuie să ne asumăm responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă în viață, nu să căutăm pe cine să dăm vina”.

Legea creșterii

Totul începe de la noi, iar dacă ne dorim o schimbare, trebuie să acționăm: „Trebuie să ne schimbăm pe noi înșine, nu să încercăm să schimbăm oamenii din jur. Tot ce avem este rodul muncii noastre. Acesta este singurul lucru pe care îl controlăm. Când ne schimbăm, se schimbă și scopurile și convingerile noastre interioare, devenim alții, iar viața noastră se va schimba de asemenea”.

Gustări sănătoase pentru cafea! Top 8 recomandări de la nutriționista Victoria Ursu pentru un regim echilibrat - FOTO

Legea cauzei și efectului

„Pentru a obține fericire, pace, iubire și prietenie, trebuie să fim fericite, pașnice, iubitoare și prietene loiale. Este important să oferim ca să putem primi ceva”, a concluzionat numerologul Tatiana Lupașcu.

Se poate utiliza retinolul pe timp de vară? Dermatologul Valeria Soltan oferă sfaturi esențiale pentru îngrijirea pielii în sezonul cald

SURSĂ FOTO: INSTAGRAM/tanilupascu

Articole din aceeasi categorie