02.02.2023
„Unii cred in praf magic. Credeti. Am spus ca o sa mai fac o idee, dar nu v-o spun acum”. Emilian Cretu a comentat, in direct la TV, parodiile cu Tany Vander care au explodat internetul - VIDEO

Recent, Emilian Cretu a fost invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. Actorul a povestit despre calatoria sa de 3 saptamani in Bali, despre activitatea sa la teatru, dar si despre „scandalul” cu Tany Vander.

Emilian a mentionat faptul ca in urma filmuletelor amuzante pe care le-a facut despre Tany, pe contul acesteia de Instagram s-au abonat peste 8 mii de internauti.

„Eu tare sper ca ea are inteligenta si intelege ceea ce se intampla. Atata vreau sa zic. Da nu-i fac nimic rau. I-am adus trafic peste 8 mii de urmaritori. Despre ce vorbim? Eu niciodata nu mi-am permis sa fac o femeie ca ea este proasta, ca-i tampita, ca-i nebuna de cap. Eu ironizez o situatie. O chestie pe care o face ea care mie imi pare anormala, absurda, dar este parerea mea. Si imi spun: „Ei, Emilian, da ce ti-o facut? De ce o urasti? Da cum s-o urasc? Cu ce ocazie sa o urasc?” Eu pur si simplu am prins acest val. Oamenii se amuza de aceasta situatie.”, a spus actorul.

Numai buni de insurat! Desi trecuti de 30, sunt inca in cautarea jumatatii perfecte. Vezi un TOP al burlacilor moldoveni - FOTO

Cretu a recunoscut ca nu se opreste aici si astfel vor urma si alte videouri despre Vander.

„Unii cred in praf magic. Credeti. Am spus ca o sa mai fac o idee, dar nu v-o spun acum. Oamenii trebuie sa creada in cineva sau in ceva. Eu ironizez o situatie, dar eu cu Tania, Doamne Dumnezeule, sa vanda ea tot colbul de pe fata pamantului. Problema este ca cine trebuie sa fie intreg la cap sa cumpere.”, a povestit bloggerul.

In cele din urma Emilian Cretu a spus ca tot ce se intampla este doar hype si nimic mai mult. „Noi trebuie sa intelegem ce inseamna hype. Daca publicul se amuza pe situatia respectiva. Eu in nicio postare nu am zis ca ea este o prostalanca, nu. Nu sunt eu omul asta. Eu ironizez, cum ironizez si despre politicieni si despre tot. Asa sunt eu. Asta este o „figniusca” care o prins foarte bine si acum toata lumea oriunde nu m-as duce toata lumea ma intreaba: „Emilian, da-mi putin praf magic.” Cineva chiar imi spunea: „Emilian, fa-mi si mie te rog asa o promovare, hai sa ne certam.” Ca sa fie trafic si acolo. Sub nici o forma nu este ura sau invidie. Da, ca ea promoveaza un stil de viata destul de parazitar, asta este una. Asta este viata ei si poate sa faca.”

In 2021 a fost declarat cel mai sexy barbat in viata! Paul Rudd, secretul pentru a se mentine tanar la 53 de ani

Articole din aceeasi categorie