02.02.2023
In 2021 a fost declarat cel mai sexy barbat in viata! Paul Rudd, secretul pentru a se mentine tanar la 53 de ani

Paul Rudd, actorul din Ant-Man este cunoscut atat pentru talentul actoricesc, impresionand cu rolul sau din filmul marca Marvel, dar si pentru fizicul sau. In 2021 a fost declarat cel mai sexy barbat in viata de catre revista americana People, iar in prezent, la 53 de ani, actorul continua sa arate din ce in ce mai bine. Iata care este secretul sau pentru un aspect vesnic tanar!

Intr-un interviu pentru People, vedeta a dezvalutit ca este intrebat adesea care este secretul sau pentru a-si mentine aspectul tineresc. Nu este de mirare, avand in vedere ca Paul Rudd nu-si arata deloc varsta reala.

"Oamenii ma intreaba: 'Poti sa-mi trimiti planul tau de masa? De cate ori pe saptamana te antrenezi? Bei? Mananci carbohidrati? Ai o zi in care mananci orice?". Cea mai importanta parte a antrenamentului este somnul", a dezvaluit Rudd.

Actorul a marturisit ca secretul sau este ca doarme 8 ore pe noapte si nu se abate de la acest obicei, spunand ca oamenii care isi seteaza alarma dupa doar 4 ore de somn, pentru a ajunge la sala, isi fac rau singuri.

Rutina de dimineata a lui Rudd include o ceasca de cafea si un antrenament cardio.

"Fac cardio inainte de a manca ceva. Nu as fi facut asta niciodata inainte de (Ant-Man)", a declarat Rudd.

Si rolul de Om Furnica, din filmul omonim il ajuta, intrucat pregatirile pentru film presupun renuntarea la zahar, precum si antrenamente cu greutati.

"Am invatat atat de multe despre cum reactioneaza corpul meu la alimente, cum reactioneaza la exercitii fizice, ce ma face fericit si cat de mult ma afecteaza mental. . . . Daca sunt in costumul asta, alergand si jucand un personaj care ar trebui sa fie un supererou, ma simt pur si simplu mai bine. Si ma simt mai putin ca un impostor", a spus el.

Articole din aceeasi categorie