01.02.2023
Numai buni de insurat! Desi trecuti de 30, sunt inca in cautarea jumatatii perfecte. Vezi un TOP al burlacilor moldoveni - FOTO

Desi au peste 30 de ani, inca nu si-au gasit jumatatea. Echipa perfecte.md iti prezinta cei mai cunoscuti si indragiti burlaci din showbiz-ul autohton. 

Dan Balan

Dan Balan este un cantaret, compozitor, producator, instrumentist si textier din Republica Moldova. Este primul si unicul artist din Republica Moldova nominalizat pentru premiul Grammy, in calitate de co-autor al hitului „Live Your Life”, interpretat de cantareata americana Rihanna si rapper-ul T.I.

Pe plan profesional artistul o duce foarte bine, insa nu putem spune acelasi lucru si despre viata amoroasa. Presa a scris ca acesta ar fi fost casatorit din 2004 pana in 2009 cu Ella Krupenina. In prezent Dan in varsta de 43 de ani este singur.

Ionel Istrati

Ionel Istrati este un cantaret si compozitor din Republica Moldova in varsta de 32 de ani. Aceasta nu obisnuieste sa dezvaluie detalii despre viata sa personala si astfel ramane a fi unul dintre cei mai doriti burlaci din showbiz.

Catalin Josan

Mereu a fost mai discret atunci cand a venit vorba despre viata personala si nu a obisnuit sa-si afiseze relatiile pe retelele de socializare. In prezent, la ai sai 35 de ani, Catalin este singur, iar tot timpul sau este dedicat carierei artistice.

Victor Suiu

Modelul si actorul Victor Suiu, stabilt de ceva timp la Dubai, pe langa faptul ca este unul dintre cei mai sexy si atragatori moldoveni, este si liber.

Vasile Gasitoi

Interpretul nu este la moment intr-o relatie. Aceasta se axeaza mai mult pe cariera si pe noi proiecte muzicale.

Giovanni Cretu

Stabilit la Dubai, actorul si modelul desemnat „Mister Supranational 2019”, Giovanni Cretu, isi dedica tot timpul liber activitatii profesionale.

Are sau nu iubit? Felicia Dunaf, detalii despre viata personala: „Eu la moment sunt intr-o relatie cu...” - VIDEO

Emilian Cretu

Emilian este poate unul dintre cei mai misteriosi burlaci de la noi din tara. Actorul in varsta de 36 de ani nu a oferit niciodata prea multe detalii despre viata sa amoroasa.

Andriano Marian

Andriano Marian, fondator, dirijor al MNYO, din 2011. Acesta promoveze dragostea fata de muzica clasica. Dirijorul nu este intr-o relatie.

Igor Sirbu

El este cunoscut drept unul dintre cei mai ravniti burlaci de la noi.

N-o opreste nimic atunci cand vrea o schimbare! Diana Ballerini a ajuns din nou sub bisturiu. Ce interventii si-a facut femeia de afaceri: „Mie mi s-au dat pe gust. Parca vin sa imi pun gene” - VIDEO

Nicu Turcanu

La fel ca si multi alti burlaci de la noi, actorul nu publica imagini in mediul online ce reflecta viata sa personala.

Maxim Zavidia

In 2020, Maxim a format un cuplu cu Sasha Project, insa relatia lor nu a durat mult timp. In prezent Maxim se „bucura” de singuratate pe plan sentimental.

Articole din aceeasi categorie