26.03.2021
A violat doua fete timp de 4 ani si a fost eliberat dupa 17 ani de detentie, iar interviul acordat Xeniei Sobchak socheaza internautii: Maniacul rus, Victor Mohov: „De la mine a nascut, acum nu mai naste. Trebuie sa ma ocup din nou de ea". Detalii ingrozitoare de la una dintre victime - VIDEO

Jurnalista rusa Xenia Sobchak a realizat un interviu cu Viktor Mohov, numit si „maniacul Skopinsky”, in aceeasi casa in garajul careia timp de 3 ani si 7 luni a tinut fortat doua adolescente, pe care le-a violat. Una dintre victime a luat parte la interviu si a povestit detalii ingrozitoare.

In anul 2000, Mohov a rapit doua fete de 14 si 17 ani si le-a tinut in subsol mai mult de trei ani, timp in care a abuzat de ele sexual. In 2005, a fost condamnat la 17 ani de inchisoare pentru fapt comisa, iar in martie 2021 a fost eliberat.

Una dintre fetele pe care le-a rapit a nascut de trei ori la subsol, iar de cand a scapat de agresor, tanara nu a mai avut copii. Cu referire la acest subiect, Mohov a comentat in interviul pentru Sobchak: „De la mine a nascut, acum nu mai naste. Trebuie sa ma ocup din nou de ea.

Oamenii legii vor verifica interviul lui Viktor Mohov, care a fost eliberat dupa un mandat de 17 ani, numit maniacul Skopinsky, acordat jurnalistei Ksenia Sobchak. 

Mesajul transmis de anchetatori indica faptul ca recent eliberat, maniacul ar putea sugera in conversatia cu Xenia despre pregatirea unei noi infractiuni.

Interviul a fost inregistrat chiar in casa agresorului si a acumulat peste 4 milioane de vizualizari in doar 4 zile de la publicare. Declaratiile lui Mohov au fost comentate pe parcursul videoului de catre un expert independent care colaboreaza cu Serviciul Federal de Securitate si cu Comitetul de Investigatii al Rusiei.

Apasa AICI pentru a urmari interviul integral realizat de jurnalista Xenia Sobchak.

Articole din aceeasi categorie