12.06.2023
Maggy Platon - dezvaluiri sincere! Afla cum se descurca bloggerita cu 3 copii. „Sa fi fost gemenii prima nastere cred ca nu aveam sa rezist...” - FOTO

Recent, bloggerita Maggy Platon, a devenit mamica a doua fetite gemene, urmaritorii sai sunt foarte curiosi cum se descurca bloggerita acum, iar aceasta a dezvaluit pe pagina sa de Instagram ce dificultati intampina.

Maggy a publicat o poza chiar din camera sa, de la ora 6 dimineata, unde apar cei trei copii ai sai, baietelul dorminand de manuta cu una din fetite, cea de a doua fetita avand ora mesei, iar bloggerita ii veghea pe cei trei.

In descrierea pozei, aceasta a scris si un mesaj pentru urmaritorii sai curiosi. „Voi ma intrebati cum cu 3 copii ne descurcam, cam asa, Mark a venit la 2am la noi in pat si a dormit aici. Fetele se trezesc odata la 3h pentru mancare si schimbat dar atunci cand te trezesti sa le hranesti tot procesul dureaza cam 1h 30, adica stai treaz cam atat”.

„Copilul acesta este minunat, el e tot o minune”. Olga Manciu a recunoscut ca fiul cel mic are autism. Bloggerita a rupt tacerea peste 7 ani - VIDEO

Bloggerita a mai dezvaluit si faptul ca nu ar fi rezistat daca gemenele erau din rima sarcina.„Sa fi fost gemenii prima nastere cred ca nu aveam sa rezist, acum ca ma trezesc automat si stiu ce am de facut nu e atat de complicat”.

Maggy Platon sau Magdalena Platon este o bloggerita de la noi care are o comunitate de peste 76 de mii de urmaritori pe Instagram. Platon este casatorita cu fotograful, Sergiu Munteanu.

Anastasia Fotachi - moment emotionant! Ce a publicat bloggerita in mediul online la o luna de la nastere - VIDEO

Articole din aceeasi categorie