15.03.2022
Cantareata Jasmin a parasit Rusia: „Nu este un secret pentru nimeni”- FOTO

Jasmin, in varsta de 44 de ani, a parasit Rusia si a plecat in Israel. Interpreta a afirmat ca ea pleaca des acolo.

Vedeta impreuna cu cei trei copii ai sai a plecat in vacanta in Israel. Cantareata a spus ca are multe rude acolo. Acolo se afla si mormantul tatalui sau, pe care artista il viziteaza des. Jasmin a recunoscut ca aceasta calatorie a fost planificata inca de la inceputul anului. 

De la un blogger de succes - la un spalator auto! Dava, surprins lucrand la un service auto dupa inchiderea Instagramului in Rusia - VIDEO

„Nu va faceti griji, sunt in vacanta cu copiii. Ma voi intoarce in curand. Nu este un secret pentru nimeni ca mie si copiilor mei ne place sa petrecem timpul in Israel. Vizitam aceasta tara de mai multe ori pe an, in timp ce copiii au vacanta la scoala. De ce acum toti s-au aprins acum? Nu cautati un sens ascuns in aceasta calatorie si nu trageti concluzii pripite. Am plecat conform planului pe care l-am facut inca de la inceputul anului si ne vom intoarce in curand, dupa acelasi plan. Intre timp, aici, pe pamantul sfant, am sa ma rog pentru voi toti”, a spus vedeta. 

In Israel, cantareata si copiii sai au fost asteptati de bunica, matusa, verisorii, nepotii si prietenii lor. „De la mine si din partea lui Saracika, un salut tuturor. Sa traiti mult, mult!”, a spus bunica cantaretei. 

Max Barskih - adresare dura catre Timati, Yana Rudkovskaya si alti artisti rusi: „Iti multumim Instagram ca ne-ai salvat de Buzova”

Jasmin tine mult la familia sa, la traditiile si obiceiurile familiei sale. Ea des organizeaza vacante, unde merge impreuna cu cei trei copii ai sai. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie