07.07.2022
Un YouTuber cunoscut s-a stins la doar 23 de ani: „Daca vedeti asta, am murit...” - VIDEO

Technoblade, un cunoscut YouTuber si streamer in varsta de 23 de ani, a murit dupa o lupta crancena cu o forma nestiuta de cancer. Era urmarit de zece milioane de persoane pe retelele de socializare, acolo unde posta filmulete cu jocurile pe care le juca. 

Si-a tinut identitatea ascunsa o perioada indelungata de timp, iar in ultimul videoclip pe care l-a postat a dezvaluit ca il chema Alex si ca era din San Francisco. S-a stins din viata la doar 23 de ani, dupa ce anul trecut a fost diagnosticat cu cancer in stadiul IV. Din luna august 2021, a disparut din lumina reflectoarelor si prezenta sa de pe retelele de socializare a scazut considerabil.

Iubire fara limita de varsta! Vezi top 7 cupluri de la noi pentru care diferenta mare de ani n-a fost un obstacol in calea fericirii - FOTO

Atunci a inceput sa mearga la sedinte de chimioterapie, iar in luna decembrie a aceluiasi an a anuntat ca a fost operat pentru a elimina o tumora din zona bratului. Tatal sau este cel care le-a transmis vestea dureroasa urmaritorilor lui Alex, intr-un video intitulat „Pana aici, tocilarilor”. Nici identitatea parintelui regretatului streamer nu a fost dezvaluita.

Technoblade: Minecraft YouTuber dies from cancer aged 23 - BBC News

Technoblade s-a transformat, post-mortem, in Alex- baiatul care a strans milioane de urmaritori

Despre Technoblade, tatal lui a spus ca a fost „cel mai minunat copil”. Apoi, barbatul, vizibil indurerat, a postat o inregistrare audio, in care fiul lui spunea: „Buna, tuturor, sunt Technoblade. Daca vedeti asta, am murit. Daca as mai avea inca o suta de vieti, cred ca as alege sa fiu Technoblade din nou, de fiecare data, caci acestia au fost cei mai fericiti ani din viata mea”.  

Inainte sa se stinga din viata, el s-a filmat in timp ce povestea despre lupta pe care a dus-o cu boala care l-a rapus, fiind luat prin surprindere de vestile primite din partea medicilor.

Who was Technoblade? Minecraft YouTuber dies at 23 after heartbreaking  final message to fans | MEAWW

„In ultimele zile din luna iulie (n.red. – 2021), a inceput sa ma doara mana destul de tare (...). Mi-au facut mai multe radiografii si mi-au spus ca durerea este cauzata de cancer. Nu se putea mai rau. Eram un tanar sanatos de 22 de ani, rar mergeam la medic sau la dentist”, declara, la momentul respectiv, tanarul.

Ce sacrificii face Irina Rimes, la sfarsitul concertelor ei: „Ma flateaza, dar pana la urma e ceva trist”

Articole din aceeasi categorie