03.08.2022
Donna D'Errico, din Baywatch, umilita pe interpret pentru felul in care arata. Reactia actritei

Are 54 de ani si inca pozeaza in costume de baie. Si bine face, pentru ca are ce arata. Nu de aceeasi parere sunt si trolii ei virtuali, care cred ca e „prea batrana” pentru a mai purta bikini. Cum le-a raspuns actrita.

Donna D'Errico, care a jucat in serialul Baywatch (18 episoade) si in Baywatch Nights (34 de episoade), a reactionat virulent pe retelele sociale dupa ce i s-a spus ca e prea batrana pentru a mai poza in bikini.

Totul a pornit de la un clip postat pe Instagram, in care actrita apare intr-un costum de baie in culorile drapelului american. Unii dintre urmaritorii ei sustin ca ea nu are un corp „demn” de bikini, prin urmare ar fi bine sa se abtina de la astfel de aparitii.

„Destul de multe femei s-au plans de videoclipul din 4 iulie, pe care l-am postat, in care apar intr-un bikini rosu, alb si albastru, pentru ca au crezut ca sunt mai stilata de atat, prea batrana pentru a purta bikini si, preferata mea, disperata”, a scris actrita pe Instagram. Apoi a postat asta.

Vacanta de vis a Valeriei Lungu s-a transformat intr-un cosmar! Ireal ce i s-a intamplat in Italia: „Credeau ca am fost batuta sau violata”

La cateva zile de la aceasta fotografie, actrita a realizat un clip in care isi contrazice criticii, etaland un corp de invidiat.

„Multumesc pentru toate comentariile la cealalta postare a mea. Le-am citit pe toate. In niciun caz nu sunt perfecta, dar ma simt al naibii de bine”, a replicat ea.

Donna D'Errico nu este singura femeie celebra trecuta de 50 de ani care pozeaza provocator in bikini. Afla care sunt celebritatile care au corpuri de invidiat, pe care le etaleaza la plaja!

Maria Ciorici - fotografie rara alaturi de parintii sai! Vezi ce poezie emotionanta a compus interpreta pentru acestia: „Va multumesc pentru grija nemarginita” - FOTO

Articole din aceeasi categorie