21.09.2022
Un tanar din Brazilia si-a dorit sa semene cu papusa Ken, dar a renuntat dupa primele trei interventii estetice. Cum arata acum - FOTO

Felipe Adam si-a dat seama ca a facut o greseala cand s-a transformat in barbatul Ken. Tanarul din Brazilia, in varsta de 18 ani, a recunoscut recent de ce a incercat sa-si schimbe aspectul fizic.

Felipe regreta acum ca, mai multi ani la rand, a incercat sa-si ascunda adevarata identitate in spatele unei masti. Tanarul petrecea cate 4 ore in fata oglinzii pentru a se machia, dorindu-si sa semene cu papusa Ken. Mai mult, el si-a facut trei interventii estetice: micropigmentarea sprancenelor, tratament BB GLOW si lipoliza la nivelul fetei (nr. pentru a reduce depozitele de grasime). 

Cati bani castiga Iuliana Beregoi la un concert. Suma este impresionanta

Felipe a crescut fara tata si spune ca mama, surorile si bunica au avut o influenta foarte mare asupra lui. Pe cand avea 12 ani a facut o pasiune pentru papusile Barbie, iar de aici a inceput totul. Incerca sa-si faca tinute asemanatoare cu ale papusilor Ken, iar la scoala era agresat de unii colegi pentru ca avea un look diferit. 

Medicii i-au spus ca are nevoie de peste 40 de operatii plastice ca sa semene in totalitate cu personajul lui preferat. Dar nu asta l-a facut pe Felipe sa renunte la idee, ci depresia si episoadele de automutilare prin care a trecut. El si-a spus ca trebuie sa revina cu picioarele pe pamant si sa capete mai multa incredere in el. 

Mezinul dinastiei Botgros, Cristian a publicat o imagine de arhiva cu buneii sai pe retelele sociale: „Doamne, ce frumos!” - FOTO

„M-am descoperit, mi-am dezvoltat stima de sine. Am renascut. Inca mai vad papusa ca o inspiratie, dar in alt sens”, a declarat tanarul pentru o publicatie braziliana. Tanarul continua sa se imbrace elegant, de cele mai multe ori la costum, dar a renuntat la peruci si machiaj. 

In prezent, lucreaza ca zidar alaturi de unchiul sau, dar spune ca nu a renuntat la visul de a deveni model. 

Articole din aceeasi categorie