20.09.2022
Cati bani castiga Iuliana Beregoi la un concert. Suma este impresionanta

Iuliana Beregoi se bucura de mult succes la varsta de 18 ani. La inceput, tanara a reusit sa le castige simpatia oamenilor in mediul online, pe vremea cand era inca un copil si posta videoclipuri in care canta piesele Alinei Eremia. Timpul a trecut, iar acum isi castiga banii singura, din muzica. Ce suma de bani primeste artista pentru un concert.

Iulianei Beregoi nu i-a fost greu sa intre in industria muzicala din Romania. Chiar daca nu este cea mai discreta atunci cand vine vorba de viata ei, mai ales cea profesionala, putini stiu cati bani primeste artista la un concert. Suma este una impresionanta.

Ce suma de bani primeste Iuliana Beregoi la un concert

Pe langa banii pe care ii castiga din pasiunea pentru muzica, Iuliana Beregoi are beneficii financiare si din afaceri, despre care majoritatea fanilor ei stiu deja. Pentru un singur concert, artista primeste 6 mii de euro, potrivit ego.ro.

Oksana Samoilova si Geegun au fost jefuiti! Din casa artistului au disparut doua ceasuri in valoare de 100 de mii de euro

Iuliana Beregoi are acum 18 ani, dar reusea sa adune fani din toata tara la concertele ei inca de cand era un copil. Artista s-a „lansat” initial pe YouTube, acolo unde posta videoclipuri in care canta pielele unor cantareti cunoscuti printre care si Alina Eremia, un adevarat model pentru tanara la vremea respectiva.

Desi probabil ca multi nu stiu, Iuliana Beregoi este printre cei mai scumpi artisti din Moldova si Romania. Artista a reusit sa le cucereasca inima fanilor, mai ales pentnru ca a crescut sub ochii celor ce o sustin.

Cine a sustinut-o cel mai mult pe artista

Iulianei Beregoi nu i-a fost usor inca de la inceput, chiar daca pasiunea pe care o are pentru muzica este mare. Artista a fost sustinuta tot timpul, din toate punctele de vedere, de parintii ei, care au facut mari eforturi pentru a o vedea pe marile scene ale lumii, asa cum chiar ea se visa de mica.

„Imaginea anului!” Tatiana Koberidze si-a realizat inca un vis si a pozat alaturi de interpretul Valerii Meladze: „O voi pune in rama” - FOTO/VIDEO

Ce-i drept, Iuliana Beregoi a crezut in visul ei, a lupat pentru el, iar acum se bucura de mult succes datorita eforturilor pe care le-a facut pentru muzica. Tanara a inceput sa aiba, in prezent, cele mai multe contracte de imagine.

Articole din aceeasi categorie