01.07.2024
Un sezon perfect! Cele mai tari momente din emisiunea „O Seară Perfectă” - VIDEO

La data de 28 iunie a fost ultima ediție a emisiunii „O Seară Perfectă” din acest sezon, unul plin de spectacol, invitaţi unul ca unul, istorii de viaţă ce ne-au inspirat şi cele mai tari provocări. Alături de reporteri, au muncit cot la cot ca să vină în casele voastre, seară de seară, cu cele mai interesante emisiuni. A venit momentul să meargă şi ei în vacanţă, iar mai jos puteți urmări cele mai tari momente din acest sezon.

„Un sezon plin de spectacol şi energie în care am cântat, am dansat şi am povestit alături de invitaţii noştri”, a spus Iulia Deliu, prezentatoarea emisiunii de la PRO TV„Gusturile se Discută”.

„Aș vrea ca lumea să nu se rușineze de originile sale și să spună că sunt născuți în Moldova”,a menționat Satoshi, interpret.

Prezentare sparkling la petrecerea perfecte.md! Unde poți găsi rochii demne de a fi purtate pe covorul roșu - VIDEO

Unii au primit adevărate lecţii de viaţă şi curaj, iar alţii au învăţat să lupte pentru visul lor.

„Nopți nedormite și emoții excelente, ceva care nu se repetă, nu pot se redau în cuvinte”, a povestit Leo Ciobu, culturistă. 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, marcați de o întâmplare dramatică la care au fost martori în vacanță în Italia: „A venit elicopterul pe plajă, ne-a evacuat…”

„Şi în acest sezon am descoperit împreună poveştile de viaţă ale eroilor noştri, povești parcă rupte din filme”, a menționat Iulia Deliu.

Au fost prezenţi la cele mai importante evenimente mondene şi culturale, iar pentru că le plac glumele, s-au jucat şi au râs din plin.

„Am jucat odată cu Iulia un joc, ea e mortală, dacă nu mănânc bătaie azi...”, a povestit Anișoara Loghin, prezentatoarea emisiunii O Seară Perfectă.

Au dat bătăi de cap invitaţilor şi le-au pregătit cele mai tari provocări.

„Nașule, eu doar te rog să-mi împrumuți banii pentru două săptămâni”, a spus Tatiana Heghea, interpretă.

Reporterii au muncit şi au trăit senzaţii tari pe teren.„Jurnalistele au demonstrat că nu sunt bune doar pe domeniul lor, dar și la fotbal, așa cum am câștigat prima finală”, a agăugat Iulia Deliu. 

Explozie de culoare a fost la cea mai strălucitoare petrecere organizată de perfecte.md! Ce ținute au ales să poarte vedetele, dar și ce am găsit în gențile acestora - VIDEO

Nu au uitat de sănatatea şi de mediul înconjurător astfel, au declarat „Săptămâna Verde”. Vlada Mardari, prezentatoarea emisiunii iSănătate, a spus:„Dacă fiecare ar strânge și după alții, am avea acest spirit civic și această conștiință de a înțelege că până la urmă, natura ne dă nouă resurse”.

Au fost alături de artişti, care i-au primit în casele lor. Împreună s-au distrat, au depănat amintiri şi au vizitat cele mai frumoase locuri.

„Este foarte frumos, atmosfera, oamenii, absolut totul, lanul ăsta minunat te inspiră și când cânți”, a povestit Laurenția Coptileț, interpretă de muzică populară.

Articole din aceeasi categorie