30.06.2024
Explozie de culoare a fost la cea mai strălucitoare petrecere organizată de perfecte.md! Ce ținute au ales să poarte vedetele, dar și ce am găsit în gențile acestora - VIDEO

Sparkling grape a fost dress codul evenimentului, iar invitaţii au îmbrăcat ţinute una mai colorată decât alta. Cum arată o petrecere în nuanţe de mov, dar şi ce am găsit prin genţile vedetelor, vezi într-un reportaj marca O Seară Perfectă.

La cea mai strălucitoare petrecere a verii, gazda evenimentului, Vlada Mardari, a sclipit la propriu într-o ţinută demnă de covorul roşu.

Vlada Mardari a ales o rochie strălucitoare: „Eu astăzi am decis să fiu ca o bijuterie și această rochie îmi aduce aminte de vinul spumant și pot să zic că sunt un strugure alb. Eu acum mă simt ca o sticlă de vin spumant, dar am unghiile care se potrivesc, căci sunt în mov”.

Varietăţile nuanței sparkling grape sunt foarte multe, tocmai de asta invitatele au jonglat cu ţinute între roz şi mov.

Tatiana Heghea a menționat: „Norocul meu că aveam această rochie în garderobă, doar o dată purtată și am zis că aceasta este perfectă, mai ales că mă simt bine în ea și mi se potrivește. În poșetă am un ruj, cheile de la mașină, un creion și ceva bani, până acum un an purtam cu mine o suzetă, dar acum am deja o revelație, căci am copii mari”.

Anișoara Loghin a ales să poarte o rochie pe care deja o avea în garderoba sa: „Cum am zis, eu sunt mai puțin grape, dar mai mult sparkling. Rochia asta mi-am comandat-o online înainte să-l nasc pe Raul și abia acum i-a venit rândul să fie purtată, am dat pe ea atunci cred că mai puțin de 50 euro”.

„Rochița asta am purtat-o când eram însărcinată, era destul de vaporoasă. În geantă eu am un ruj, cheile de la casă și o ciocolată, dar asta e pentru dispoziție”,  a spus Dianna Rotaru, interpretă.

Diana Ballerini a ales o rochie vaporoasă: „Această rochie o aveam în garderobă, am purtat-o la un eveniment în Toscana și acum am zis că e momentul să o mai scot o dată din casă și după s-o fac scurtă”.

„Credeam că nu o să reușesc să mă îmbrac după dress code, dar am găsit ceva. Este o ținută creată autohton și mă bucur că am reușit să o asortez cu acest eveniment frumos”. Nu a ezitat să aleagă o ținută după dress code nici Katy Rain.

Mariana Mihăilă a ales o salopetă mov: „De fapt, ea este altfel, are un voal, dar această salopetă nu a fost purtată, iar acum s-a potrivit perfect la acest eveniment”.

Dacă unele invitate au purtat rochii, altele au ales ţinute din două piese.

Bloggerița Ana Irina a ales un compleu: „Astăzi port un brand autohton, îl aveam de ceva timp și acum mă bucur că am ocazia să-l port”.

În geanta Laurenției Coptileț am găsit un pașaport: „Mi-am ales ținuta acum o oră înainte de eveniment, nu eram decisă și mă gândeam cum s-o aleg, dar am mers în magazin și am zis că este asta. Am telefon, am niște vouchere, un portofel, am un pașaport în caz că vine cineva și îmi zice să mergem în vacanță, să fiu pregătită”.

„Mi-a luat cam trei zile ca să-mi aleg ținuta, dar de această dată a fost pregătită special pentru voi. Mi-am dat seama că nu aveam o ținută în această culoare și am rectificiat acest lucru”,  a spus Ana Irina.

La patru ace au venit şi bărbaţii prezenţi la eveniment, iar unora le-a dat bătăi de cap dress codul impus.

Modelul Giovanni Crețu a ales să poarte un costum mov: „Astăzi este vorba de o ținută etică de culori. Am respectat dress code-ul și am ales o ținută specifică mie”.

Blogger-ul Ibrahimov a venit împreună cu mama sa: „După dress code s-a îmbrăcat mama, fiindcă eu ca bărbat mi-am luat așa o ținută mai specială pentru petrecerea asta”.

Constantin Moscovici nu a putut să-și asorteze ținuta după dress code: „La început m-am gândit să-mi pun un papion, dar nu se potrivea la ținuta aceasta și asta e situația”.

„Când am intrat am ochit așa un pic cine a respectat și cine nu, dar totuși este o culoare pretențioasă. La eveniment mi-a plăcut că este în aer liber și vizual se asortează foarte bine”, as pus stilista Valeria Canțîr.

Articole din aceeasi categorie